Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dieta personalizata - o dieta raportata la specificul organismului tau

Vineri, 02 Septembrie 2011
Dieta personalizata - o dieta raportata la specificul organismului tauAi incercat toate dietele posibile si nu au dat rezultate decat cel mult pe termen scurt. Te simti descurajata si crezi ca nu vei reusi niciodata sa slabesti. Afla insa ca solutia consta intr-o dieta personalizata.

Cine imi poate recomanda o dieta personalizata?


O dieta personalizata nu poate fi aflata din reviste, carti sau de pe internet. Aici nu gasesti decat diete generaliste, care pot functiona in cazul anumitor persoane asa cum, totodata, nu pot functiona in cazul altora. Astfel, poti ramane surprinsa de faptul ca prietena ta slabeste vazand cu ochii urmand dieta X pe care o urmezi si tu, in conditiile in care tu ramai la aceeasi greutate.

O dieta raportata la specificul organismului tau nu iti poate fi recomandata decat de un medic nutritionist, care iti va pune intrebari referitoare la obiceiurile alimentare, stilul de viata, programul zilnic, preferinte culinare, stare de sanatate si asa mai departe. Toti acesti factori cumulati il vor ajuta pe nutritionist sa isi faca o idee referitoare la particularitatile organismului tau si, implicit, va sti sa iti recomande o dieta care sa ti se potriveasca si care sa ofere rezultate concrete.

Pot recomanda si altcuiva dieta mea?


Nu, deoarece dieta respectiva va da rezultate numai in cazul tau. E ca si cum ai spune ca dai medicamentele tale unei alte persoane, fara sa intrebi medicul, fiindca tie ti-au facut bine, insa celeilalte persoane ii pot face rau, chiar daca simptomele sunt asemanatoare.

In schimb, ii poti recomanda unei alte persoane nutritionistul care te-a ajutat in lupta cu kilogramele. Nutritionistul va prescrie fiecarei persoane in parte o dieta anume, raportata strict la specificul organismului fiecaruia.

Care sunt avantajele unei diete personalizate fata de o dieta generalista?

In cazul unei diete generaliste, rezultatele pot sau nu sa apara. Daca apar, pot fi de scurta durata, iar efectele asupra organismului pot fi negative de cele mai multe ori.

In ceea ce priveste dieta personalizata, mergi la sigur, deoarece nutritionistul stie exact ce alimente vei avea voie sau nu sa consumi. O dieta personalizata nu iti va pune in pericol sanatatea, nu iti va reduce din energie si te va ajuta sa slabesti sanatos.

Pe ce criterii se bazeaza o dieta personalizata?

O astfel de dieta, dupa cum ii spune si numele, se va axa pe particularitatile fiecarei persoane in parte, si anume varsta, sex, inaltime, greutatea actuala si cea dorita, starea actuala de sanatate, existenta sau inexistenta activitatii fizice, obiceiuri si preferinte alimentare.

Tinand cont de toate aceste criterii, nutritionistul va evita o schimbare brusca de la vechiul stil de viata la cel nou. In orice caz, trecerea se va face treptat, pentru ca organismul sa nu reactioneze intr-un mod negativ.

In plus, o legatura permanenta cu nutritionistul tau iti va asigura atat un echilibru fizic, cat si unul psihic. Orice problema si nemultumire va fi adresata acestuia, iar solutiile vor fi gasite in beneficiul tau.


Marinela Gheorghe



Te-ar putea interesa:
  • Dieta – de ce nu e bine sa incepi o dieta martea

    Se pare ca nu este usor sa tii o dieta si aparenta, ziua in care incepi sa tii dieta poate influenta rezultatul obtinut. Potrivit unui studiu, martea este ziua in care nu este recomandat sa incepi o cura de slabire. Afla in continuare de ce!

  • Dieta – cum sa slabesti fara dieta

    Nu trebuie sa te infometezi pentru a scapa de kilogramele in plus care te fac sa te simti inconfortabil. Urmand ponturile potrivite, vei avea posibilitatea sa scapi de kilograme fara sa urmezi o dieta stricta.

  • Dieta - dieta mediteraneeana si avantajele ei

    Fiindca ne este cumplit de dor de mare, de soare, de vacanta si de temperaturile de vara va propunem o dieta care sa va aminteasca constant de vacanta, mai ales daca ati petrecut-o undeva in apropierea Marii Mediterane.

  • Dieta day light - o dieta facila

    Dieta day light poate fi adoptata fara probleme de orice persoana. Marele ei avantaj consta in faptul ca nu trebuie sa renunti total la obiceiurile tale alimentare si la micile pofte, cu exceptia unei singure zile: ziua light. Practic, acest tip de dieta mizeaza pe o singura zi de regim, care te va ajuta sa slabesti fara sa iti fie afectat stilul de viata sau sanatatea.

  • Dieta "7 din 7"

    Aveti doar o saptamana la dispozitie pentru a scapa de cateva kilograme? Nu disperati - avem pentru d-voastra solutia salvatoare in situatiile critice.

Mesaje (11) »
...
scris de vizitator, January 09, 2011

si daca ai diabet ce dieta se poate aplica

...
scris de cioltea eni, January 13, 2011

as dori sa slabesc am incercat multe diete dar fara rezultat am nevoie de un sfat profesionist am 32ani si75kg si fara probleme de sanatate

...
scris de sandu cristina, January 23, 2011

scz eu am 1,60 m cam asa ceva si am 58 de kg as vrea s ajung la 50 si am 14 ani....imi poti rekomanda ceva????te rog vreau s slabesc>..pntr k mam ingrasat si nu imi place cum arat akum,....

...
scris de doamne, February 13, 2011

Uff voi nu cititi mai sus?nu mai intrebati pe unu si altu despre ce dieta vi s-ar potrivi...incercati la nutritionist....in mare asta vrea sa ne spuna acest articol..ce D-zeu?

...
scris de vizitator, April 17, 2011

www.dietapersonalizata.com

...
scris de sarina, June 11, 2011

vrei sa slabesti..simplu..renunta la dulciuri, renunta la produse de patiserie, la prajeli, la mancat dupa ora 20, bea multa apa si activitate fizica! slabit= 75% alimentatie, 25% activitate fizica ...credeti-ma pe cuvant! multa bafta!

...
scris de Elena Sofronie, November 05, 2012

In viata reusesti, in primul rand, daca ai o sanatate buna. Singurul lucru care ne apartine cu adevarat in viata este propriul trup. De aceea e pacat sa nu-l ingrijim “antrenandu-l“. Indreapta-te lent dar sigur, catre greutatea ideala, practicand Metoda “ELLE’S” = antrenament personalizat + meniu corector personalizat. Intareste astfel musculatura, conform Metodei “ELLE’S” , grabind rata metabolismului. Vezi la sectiunea Palmares, cine a obtinut rezultate! Metoda "ELLE'S" - Meniu corector personalizat ”ELLE'S”, iti propune metode si strategii personalizate simple si eficiente de eliminare a kilogramelor in surplus, remodelare si tonifiere musculara. Antrenorul iti ofera consultanta online sau telefonica zilnica, in: - nutritie (meniu corector personalizat); - antrenament personalizatMetoda "ELLE'S" Tarifele se stabilesc in functie de complexitatea proiectului. Persoana de contact: Elena Sofronie, autor dieta "ELLE’S"

...
scris de Elena Sofronie, November 05, 2012

De ce dieta + antrenament personalizat Metoda "ELLE'S"? Nota autor: dieta “ELLE’S“ Forma fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul grupei sanguine. Grupa sanguina este cheia spre o greutate ideala. Forta fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul exercitiilor fizice practicate cu greutatilor moderate alaturi de un antrenor consacrat. Ma numesc Elena Sofronie, am 42 ani (2012), mananc conform metodei mele, de la varsta de 25 ani, la orice ora, aproximativ 65 % alimente, conform grupei mele sanguine si 35 % alimente “in afara“ grupei sanguine, in perioada dintre concursuri. Se spune ca, odata cu inaintarea in varsta, trupul nostru sufera o anumita involutie de natura degenerativa si metabolismul incepe sa scada. Pot spune despre mine ca, desi anii au trecut, mancand conform metodei mele, am acelasi metabolism, poate chiar mai activ si “fara pofte”.

...
scris de Elena Sofronie, November 05, 2012

Obiectivul meu a fost si este: construirea, conturarea si modelarea propriului corp, pentru aceasta necesitand timp si rabdare, o dieta echilibrata si un antrenament personalizat. Timpul a trecut, dar nu degeaba, iar eu am obtinut o sanatate âde fierâ dar si avantajul unei frumuseti corporale de exceptie, cu o musculatura armonioasa si proportionata, vizibil conturata si bine reliefata, un trup viguros, puternic si suplu, pastrandu-mi psihicul si fizicul intr-o armonie perfecta.Meniul/Dieta personalizat(a), iti va dinamiza forma trupului! Meniul/Dieta personalizat(a), te va face sa arati mai bine dar si, sa te simti mult mai bine!Meniul/Dieta personalizat(a), iti ofera cheia controlului greutatii si vitalitatii! Nu ar mai fi multe de spus. In acest moment, TU decizi, daca este util sa stai de vorba cu specialistul, pentru a stabili ce fel de program ti se potriveste. Vei Vedea Rezultate Aproape Imediate. www.elenasofroniecsellesfitness.com/dieta-personalizata-elles.html

...
scris de mihaela_godo, February 27, 2013

dieta personalizata nu trebuie neapara sa ti-o faca nutritionistul, poti sa ti-o faci si tu si sa incluzi aproape orice aliment, cu conditia sa te monitorizezi si sa-ti calculezi caloriile. eu am inceput o dieta, in care imi numar caloriile, imi scriu zilnic ce mananc si fac sport usor. si am reusit sa slabesc. dar recunosc ca e foarte greu, dupa ce eram obisnuita sa mananc multe calorii, acum sa mananc doar 1200 pe zi, e greu.

...
scris de Replica Watches for Women, November 13, 2013

Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches for sale</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> Swiss refers to not the nation of manufacture, <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii