Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Scarlett Johansson este noua imagine Mango

Joi, 17 Septembrie 2009
Scarlett Johansson este noua imagine a MangoActrita Scarlett Johansson, nominalizata la Globul de Aur, a inlocuit-o pe vedeta din Vicky Cristina Barcelona, Penelope Cruz pentru campania de toamna - iarna 2009 - 2010, aceasta din urma fiind imaginea campaniilor Mango in ultimii patru ani.

In cadrul unei conferinte de presa, reprezentantii Mango au spus ca Scarlett reprezinta prototipul femeii Mango: "chic, independenta si cosmopolita".

Sedinta foto a fost realizata de fotograful Mario Sorrenti intr-o locatie din Los Angeles.

Pentru toamna - iarna 2009 - 2010, Mango a mizat in special pe piele si accesorii punk, la care s-au adaugat blanurile si print-ul de leopard.

Printre vedetele care au fost imaginea Mango de-a lungul timpului se numara Christy Turlington, Diane Kruger si Milla Jovovich.






Te-ar putea interesa:
  • Scarlett Johansson, designer pentru o linie de posete Mango

    Actrita americana Scarlett Johansson, noua imagine a lantului de magazine Mango, a realizat designul pentru o linie de posete ce vor fi comercializate in lumea intreaga, in favoarea copiilor din Haiti, incepand din martie, informeaza popeater.com.

  • Scarlett Johansson in noua reclama Dolce&Gabanna

    Dolce&Gabanna si-a lansat cel mai recent parfum, The One Lace Edition. Inspirat de dantela delicata, aroma este puternica si sofisticata, bergamota si iasomia se topesc pe notele de pruna si vetiver. Parfumul este cald, intrigant si ultra feminin.

  • Charlotte Casiraghi este noua imagine Gucci

    Modelul Charlotte Casiraghi, fiica printesei Caroline de Monaco si nepoata Printesei Grace de Monaco este noua imagine Gucci pentru campania “Forever Now”.Daca va intrebati “Cine?”, pai, Casiraghi, este o jurnalista si un model, care nu este straina lumii modei. Si nici pentru Gucci nu reprezinta o noutate, Casiraghi are un parteneriat cu casa de moda de doi ani, prin care aceasta se implica in creearea articolelor ecvestre din diferite colectii, care trebuie sa recunoastem ca sunt mult mai elegante decant simplele camasi de tartan. In plus Charlotte este si o calareata premiata.

  • Daisy Lowe este noua imagine a Biba

    Modelul britanic Daisy Lowe este noua imagine a brandului vestimentar Biba. Aceasta vine sa reprezinte un brand care a inregistrat o scadere dupa ce incercarea designerului londonez Bella Freud de a revitaliza casa de moda a esuat.

  • Emma Watson este noua imagine Burberry

    Pe Emma Watson o stim cu totii din rolul tinerei Hermione Granger din celebra serie Harry Potter. Insa au trecut mai bine de 8 ani de la debutul cinematografic al lui Harry Potter, iar din 2001 pana acum, Emma Watson a evoluat si s-a maturizat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii