Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Elena Perseil isi lanseaza noua colectie "One summer!This afternoon.."

Luni, 26 Octombrie 2009
Elena Perseil isi lanseaza noua colectieElena Perseil lanseaza colectia primavara-vara 2010, numita " One summer! This afternoon.."

Dupa ce a prezentat-o la Paris, Elena Perseil isi lanseaza colectia si in Bucuresti in clubul The Silver Church situat pe Calea Plevnei nr.61, la fosta Preoteasa, miercuri 28 octombrie, la ora 20.00.

Tinutele au volume ce confera fluiditate siluetelor, iar paleta cromatica e compusa din nuante de albastru, cremuri, nisipiuri si rozuri prafuite.

Vestimentatiile sunt foarte confortabile si rafinate, pretiozitatea fiind data de croi si de broderiile realizate manual.

Lavinia Nistor
Te-ar putea interesa:
  • Elena Perseil - "One summer!This Afternoon.."

    Elena Perseil si-a lansat ieri seara colectia de primavara-vara 2010 numita "One summer!This Afternoon.." in clubul The Silver Church din capitala.

  • E.Thula lanseaza prima sa Colectie: “Celebration of Summer and Happiness”

    Pregatirile sunt pe ultima suta de metri pentru lansarea primei colectii de moda a tanarului designer roman, Sorina Banica, miercuri, 04 iulie 2012, deasupra Bucurestiului, in spatiul unic oferit de Penthouse Gallery. Invitatii sunt asteptati sa soseasca incepand cu ora 19.30 la party-ul inspirat din American Teen-Age party din anii ‘90, prezentarea colectiei incepand la ora 20.30.

  • Gucci lanseaza o noua colectie de genti in scop umanitar

    Casa de moda italiana Gucci in parteneriat cu UNICEF a lansat o colectie de genti, o parte din banii proveniti din vanzarea produselor urmand sa fie donati in folosul copiilor afectati de virusul HIV, informeaza site-ul unicef.org

  • Irina Schrotter isi lanseaza o noua colectie sub propriul brand

    Asa cum se intampla in acesta perioada in toate capitalele modei, casa de moda Irina Schrotter pregateste lansarea noii colectii printr-un eveniment de anvergura care va avea loc marti, 1 decembrie orele 20 la hotelul Radisson Sas din Bucuresti.

  • Elena Perseil - Relaxing Alowed - iarna 2010

    Creatoarea Elena Perseil si-a lansat colectia de toamna-iarna 2009-2010 in Romania dupa ce a fost prezentata la Paris in ianuarie si martie 2009. Colectia se intituleaza "Relaxing Alowed" si promoveaza ideea ca tinuta sofisticata si eleganta poate fi si lejera in acelasi timp.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii