Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Designeri romani

Stilfeminin.ro va prezinta in cele ce urmeaza o lista a celor mai importanti designeri romani. Pe langa datele de contact si boutique-urile unde gasiti creatiilor lor, la un click distanta veti gasi si o serie de date biografice ale fiecarui designer mentionat. Cu scopul de a va oferi date, cat mai multe si cat mai complete, lista designerilor din Romania se afla in continua actualizare.

Amalia Buie - Amalia Buie, este un adevarat portret al elegantei care raspandeste dragostea pentru arta, stil si moda in jur prin caracterul ei aparte: foarte controlat, foarte gratios si foarte elegant. Ea isi abordeaza creatiile cu incredere, individualitate si cu proprie personalitate: “Nu pot sa spun ca tin cont 100% de trenduri, deoarece vreau sa-mi imprim in primul rand stilul meu”. (continuare...)

Amelia Ursache - Näscutä in 1973 in Romånia, Amelia Ursache si-a fäcut cunoscut numele in lumea modei prin stilul säu rebel si plin de glamur, reliefat intr-un  numär de colectii de succes create sub marca ce ii poartä numele. (continuare...)

Andreea Tincu -  Nascuta pe 3 noiembrie 1977 in Iasi, a absolvit Universitatea de Arte George Enescu din Iasi la sectia murala ambientala, dupa care a lucrat in atelierele de creatie ale Irinei Schrotter, Ravioli si Mancetta (continuare...)

Agnes Toma - Nume cu rezonanta in domeniul rochiilor de mireasa este Agnes Toma. Cu toate acestea, este mai putin cunoscut faptul ca Agnes Toma creaza si pret-a-porter, nu numai rochii de mireasa. (continuare...)

Ana Cioclov - Absolventa a Universitatii din Timisoara - Facultatea de Arte Frumoase, respectiv sectia de pictura si arta grafica, Ana Cioclov si-a inceput cariera in design vestimentar ca designer de costume pentru Opera din Timisoara. (continuare...)

Ana Maria Lungu - Este un designer tanar care a reusit sa se afirme in lumea modei printr-un stil original si detasarea de tendintele glam autohtone. (continuare..)

Carla Szabo - Afinitatea fata de diferitele forme ale frumosului incepe de timpuriu la Carla: cravata de pionier purtata cu mandrie va fi inlocuita treptat de fardul sub forma de carbune de desen, pentru un aer cat mai intunecat. (continuare...)

Catalin Botezatu - Catalin Botezatu este acel nume pe care il asociem aproape in mod involuntar cu conceptul de glamour, show, fashion, succes. De ce? Fiindca brandul Catalin Botezatu este apreciat atat pe plaiurile mioritice, cat si in afara hotarelor, in egala masura. (continuare...)

Corina Vladescu - Nascuta in 1983 in Bucuresti, Corina Vladescu a obtinut magna cum laudae in cadrul Universitatii Nationale de Arte Plastice si Design din Bucuresti, Facultatea de Design Vestimentar, avand un master in moda. (continuare...)
Cristina Matei - Cristina Matei este un crochet designer cu ambitii si vise indraznete si cu multa dorinta de a face lucruri unice.
Creaza din dorinta de a evidentia personalitatea fiecarei femei prin spargerea tiparelor, prin iesirea din anonimat. (continuare...)

Dan Coma - Creatiile Dacoma vor fi guvernate de-a lungul timpului de o imbinare armonioasa intre vechi si nou: priceperea mestesugareasca si amprenta designerului, arta manufacturarii merge mana in mana cu exigenta tehnicilor contemporane. (continuare...)

Diana Bobar
- Povestea brandului Diana Bobar Design (DBD) incepe simplu si dintr-o joaca in care eu, Diana Bobar, (pe atunci inceputul anului 2008), studenta in ultimul an la pictura la Facultatea de Arte Plastice, Timisoara, taiam rochiile vechi ale mamei mele si faceam din ele topuri si tot felul de bluzite pentru mine... (continuare...)

Elena Perseil - Absolventa a Universitatii de Arta din Bucuresti. Si-a continuat studiile la Universitatea Esmod din Paris, obtinand in 2000 diploma de absolvire. (continuare...)

Ioana Silaghi - Ioana poseda acea calitate cameleonica de a crea tinute extrem de stilizate si bine compuse, care functioneaza fara efort atat la o cafea cu fetele cat si la un eveniment glamour. Culorile nebune, croielile indraznete si accesoriile unice ale Ioanei creeaza tinute care evoca acea eleganta perfecta pe care vrem sa o transmitem de fiecare data cand iesim din casa. (continuare...)

Irina Schrotter - Numele Irinei Schrotter este unul dintre cele mai cunoscute nume de designeri de la noi. Ea s-a impus prin creatiile ei atat in tara, cat si peste hotare, realizandu-si un brand inconfundabil. (continuare...)

Kinga Varga - Kinga Varga este primul tanar designer din Romania specializat in tricotaje care si-a lansat si propria gama de produse exclusiv din tricot. (continuare...)

Lena Criveanu - Absolventa a Universitatii Nationale de Arta Bucuresti, Lena Criveanu a lucrat mult timp alaturi de numerosi designeri romani consacrati. Aceasta exprienta a contribuit la formarea ei profesionala si artistica, rezultand un stil personal si distinctiv prin care Lena Criveanu devine un brand cosancrat in Romania. (continuare...)

Liza Panait - Cunoscuta creatoare de moda Liza Panait s-a nascut aproape de Stejarul din Borzesti, unde inca de timpuriu s-a definit personalitatea artistei si inclinatiile acesteia spre frumos. (continuare...)

Ludmila Corlateanu
a fost pasionata de mica de "inventarea hainutelor", cum ii placea ei sa spuna, fiind la inceput un joc care s-a transformat intr-o mare pasiune. La 10 ani a invatat sa coasa in cadrul unui cerc de pioneri pe care il frecventa, iar dupa scoala a urmat cursurile liceului Tehnologic din Chisinau la sectiunea Design Vestimentar. (continuare...)

Luiza si Corina Naduh sunt doua tinere pasionate de accesorii si culoare, care impreuna cu tatal lor au reusit sa puna pe picioare brandul "Smiling Shoes". (continuare...)

Maria Lucia Hohan este una dintre cele mai cunoscute tinere designer din Romania. Ea a absolvit Facultatea de Design Textil din cadrul Institutului Superior de Arte Aplicate Paris si dupa aceea s-a indreptat imediat spre Milano unde a lucrat pentru o scurta perioada ca ilustrator pentru Krizia, sub atenta supraveghere a Mariucciei Mandelli. (continuare...)

Mihaela Carp - Absolventa a sectiei de Arte Plastice din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" din Iasi, cu specializarea design vestimentar, Mihaela a fost de cand se stie pasionata de realizarea de vestimentatii pentru copii si femei..(continuare...)

Mihai Albu - Inca de pe bancile facultatii, tanarul arhitect a cochetat cu moda. Marturie stau creatiile - incaltaminte si marochinarie din piele - pe care Albu le-a expus la Galeriile Fondului Plastic alaturi de alti artisti consacrati. (continuare...)

Romanitza Claudia Iovan - Este unul dintre cei mai cunoscuti designeri romani si un om de afaceri de succes. (continuare...)

Andreea - Ina Gartoi
Lavinia Nistor
Marinela Gheorghe
Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Director designeri romani

    Stilfeminin.ro va prezinta in cele ce urmeaza o lista a celor mai importanti designeri romani. Pe langa datele de contact si boutique-urile unde gasiti creatiilor lor, la un click distanta veti gasi si o serie de date biografice ale fiecarui designer mentionat. Cu scopul de a va oferi date, cat mai multe si cat mai complete, lista designerilor din Romania se afla in continua actualizare.

Mesaje (1) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 17, 2013

Watches have been developed quite a few centuries in the past. These parts began only as sundials and later on on enhanced its styles with time. <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> Contemporary watches are often worn on the wrist which consists of a bracelet or strap produced of leather <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> , <a rel="nofollow" href="http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp">fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> steel <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> , alloy or rubber <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> . It also characteristics other helpful features together with the date.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii