Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Nicolas Sarkozy si Carla Bruni isi doresc un copil

Marti, 03 Noiembrie 2009
Nicolas Sarkozy _i Carla Bruni isi doresc un copilPresedintele francez Nicolas Sarkozy si prima doamna Carla Bruni planuiesc sa aiba primul lor copil impreuna, dupa cum a indicat un prieten apropiat al cuplului prezidential, potrivit dailymail.co.uk.

Milionarul Jacques Seguela, prieten cu Sarkozy, a facut aceasta declaratie pentru cea mai citita revista franceza de stiri mondene, Voici. Seguela, un mogul in advertising, este cel care i-a facut cunostinta presedintelui francez cu supermodelul Carla Bruni la o petrecere la Paris, in urma cu doi ani, informeaza Mediafax .

"Nicolas Sarkozy si Carla Bruni isi doresc foarte mult un copil. Carla a spus deja acest lucru de mai multe ori, altfel nu as putea spune eu asta. Acum toata lumea stie. Sunt un cuplu tanar si ca orice cuplu tanar, vor sa intemeieze o familie", a spus omul de afaceri.

S-a mai spus de asemnea ca Sarkozy crede ca, daca va avea un copil, ii vor creste sansele de a castiga alegerile prezidentiale din 2012.

Presedintele francez, in varsta de 54 de ani, are deja trei fii, din cele doua casnicii anterioare - Pierre, 24 de ani, si Jean, 22 de ani, din casnicia cu Marie-Dominique Culioli, de care a divortat in 1996, si Louis, in varsta de 12 ani, din casatoria cu Cecilia Ciganer-Albeniz, de care a divortat in 2007.

Carla Bruni, in varsta de 41 de ani, un fost supermodel, care a avut relatii amoroase cu Mick Jagger si Eric Clapton, are si ea un fiu - Aurelian, in varsta de 9 ani - dintr-o relatie trecuta, cu Raphael Enthoven, profesor de filosofie.

Bruni si Sarkozy si-au inceput relatia dupa ce Seguela le-a aranjat intalnirea la dineul parizian din noiembrie 2007. Dupa doar trei luni, cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private la Palatul Elysee, pe 2 februarie 2008.



Te-ar putea interesa:
  • Sotii Carla Bruni si Nicolas Sarkozy, suspectati fiecare de o aventura

    Sotii Carla Bruni si Nicolas Sarkozy, cuplul prezidential francez, ar avea fiecare o aventura, potrivit unor informatii aparute in presa din Franta, informeaza express.co.uk.

  • Carla Bruni-Sarkozy va inregistra un album

    Carla Bruni-Sarkozy va merge in lunile urmatoare la Los Angeles pentru a inregistra un nou album de studio, la care va colabora cu Daniel Lanois, producatorul muzical al trupei U2, informeaza hollywoodreporter.com.

  • Carla Bruni-Sarkozy a apelat la psiholog in ultimii opt ani

    Carla Bruni-Sarkozy, prima doamna a Frantei, considerata o femeie frumoasa, bogata si cu o influenta enorma, a declarat recent ca a recurs cu regularitate la serviciile unui psiholog in ultimii opt ani, informeaza dailymail.co.uk.

  • Carla Bruni-Sarkozy a devenit personaj de benzi desenate

    Celebra in lumea intreaga pentru cariera de top model, succesul in muzica si statutul de sotie a presedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy si-a facut debutul si in domeniul literaturii pentru tineri, in calitate de eroina a unui volum american de benzi desenate, relateaza AFP.

  • Carla Bruni-Sarkozy a primit o chitara de la Michelle Obama

    Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a oferit o chitara sotiei presedintelui francez, Carla Bruni-Sarkozy, in "semn de prietenie", cu ocazia intrevederii lor pe parcursul summitului NATO de la Strasbourg, a declarat sambata o sursa de la Palatul Elysee, citata de AFP.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii