Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Heidi Klum va defila la show-ul Victoria's Secret 2009

Vineri, 06 Noiembrie 2009
Heidi Klum va defila la show-ul Victoria's Secret 2009Heidi Klum a confirmat informatia potrivit careia va reveni pe podiumul de defilare, pe 19 noiembrie - in calitate de gazda a show-ului anual Victoria's Secret -, la doar sase saptamani dupa nasterea celui de-al patrulea copil al sau, micuta Lou Samuel, informeaza people.com.

"Heidi este o super-femeie. A nascut in urma cu cateva saptamani si acum va gazdui cel mai stralucitor show de moda din lume", a declarat Ed Razek, directorul de marketing al companiei Victoria's Secret.

"Compania Victoria's Secret este incantata sa o primeasca din nou in randurile ei. Nu exista o alta ca ea", a adaugat Ed Razek.

Heidi Klum a preferat sa ofere putine informatii despre revenirea ei pe podiumul de defilare, declarand doar ca intentioneaza sa astepte sa vada ce se intampla dupa nasterea fetitei sale, Lou Samuel, informeaza Mediafax .

Cu toate acestea, colegele ei - "ingerii" de la Victoria's Secret - nu sunt surprinse sa o vada pe Heidi Klum revenind atat de repede pe podium. "Poate sa faca orice. E o mama extraordinara si are multe activitati in paralel. Reprezinta o sursa de inspiratie", a declarat Alessandra Ambrosio, colega ei de la Victoria's Secret.

Top modelul Heidi Klum, casatorita cu cantaretul american Seal, a nascut, la inceputul lunii octombrie, cel de-al patrulea copil al sau, o fetita care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum si Seal mai au doi copii, Henry si Johan, in varsta de trei, respectiv doi ani, si o cresc impreuna pe Leni, fetita in varsta de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relatie anterioara, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.

Seal, in varsta de 46 de ani, si Heidi Klum, in varsta de 36 de ani, s-au casatorit in 2005.

Klum a devenit celebra in anii '90, pentru prezentarile de lenjerie intima si costume de baie apartinand companiei Victoria's Secret. In prezent, top-modelul modereaza emisiunea TV "Project Runway", in care sunt prezentati creatori de moda care incearca sa se afirme in acest domeniu. Pentru acest show, Heidi Klum a fost nominalizata la premiile Emmy. De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, dupa ce a castigat 16 milioane de dolari in anul financiar 2008 - 2009.


Te-ar putea interesa:
  • Victoria`s Secret - Supermodelul Heidi Klum incheie colaborarea cu Victoria`s Secret

    Supermodelul Heidi Klum renunta la colaborarea cu brandul de lenjerie intima Victoria`s Secret, pentru care a fost model timp de 13 ani. Ea a declarat pentru New York Post ca renunta la statutul de "Inger" al Victoria`s Secret si ca nu va lua parte la show-ul casei de moda din noiembrie anul acesta.

  • Victoria's Secret Fashion Show 2009 - cel mai spectaculos show de lenjerie intima

    Show-urile de moda Victoria's Secret sunt unele dintre cele mai asteptate spectacole din aceasta minunata industrie. In ciuda absentei unora dintre ingerii cu traditie de la Victoria's Secret precum Giselle Bundche, insarcinata pentru prima oara, Karolina Kurkova si Adriana Lima, ambele manechine devenite proaspete mamici, show-ul Victoria's Secret 2010 a fost un real succes.

  • Katy Perry si Akon vor defila pe podiumul Victoria's Secret

    Katy Perry, Akon si modelul Adriana Lima - care va purta un sutien fantezie in valoare de 2 milioane de dolari - se numara printre atractiile prezentarii Victoria's Secret de anul acesta, informeaza news.yahoo.com.

  • Victoria's Secret Fashion Show 2011

    In fiecare an, astept cu nerabdare o anumita zi din noiembrie. Nu este ziua mea de nastere, nu este nici luna cadourilor… Insa in noiembrie are loc, in fiecare an, show -ul de moda Victoria’s Secret!

  • Victoria's Secret Fashion Show 2008

    Este cu adevarat dificil sa faci o recenzie pentru cea mai recenta colectia Victoria's Secret, prestigiosul brand de lenjerie intima.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii