Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kristen Stewart si Robert Pattinson in Harper's Bazaar

Luni, 09 Noiembrie 2009
Kristen Stewart si Robert Pattinson in Harper's BazaarKristen si Robert sunt deja binecunoscuti publicului, fie el si unul neamator al seriei Twilight. Daca pe marele ecran, Bella Swan si Edward Cullen formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri in ochii publicului adolescent, cei doi actori sunt si eterna dilema a presei de scandal care nu conteneste sa se intrebe daca povestea de dragoste de domeniul fictiunii si-a gasit o continuitate si in viata reala.

Numarul din luna decembrie al revistei Harper's Bazaar ne propune un pictorial romantic cu o oarecare alura gotica avandu-i ca personaje pe cei doi. Daca in ceea ce-l priveste pe Robert Pattinson, aerul misterios si glacial a devenit un fel de trademark, romantismul si eleganta tinutelor lui Kristen sunt o noutate binevenita.

Creatiile pe care actrita in varsta de 19 ani le-a purtat pentru aceasta sedinta foto sunt semnate: Versace, Alexander McQueen, Alexander Wang.  In ciuda aerului tomboy caracteristic personajului Bella Swan, Kristen Stewart dovedeste ca se poate si altfel.

Pictorialul realizat de Mark Seliger pastreaza ceva din farmecul peliculei care i-a consacrat pe cei doi.

Saga Twilight va cuprinde cinci pelicule, continuarea primei parti a Twilight - New Moon va avea premiera in Romania pe 27 noiembrie 2009. Filmarile pentru cea de-a treia parte, Eclipse, sunt deja in derulare.

Ce parere aveti despre propunerea Harper's Bazaar pentru luna decembrie?

Andreea - Ina Gartoi


Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de marynnela, November 09, 2009

Suuuper! Pacat ca nu apare si in numarul de Romania! :(( Asa m-am ofticat si cu pictorialul cu Chuck si Blaire. Aparuse in Elle Korea. Prea departe, uf... :((

...
scris de micky4, December 01, 2009

...o parere nu foarte buna. Imi plac actorii, insa unele ditre ideile fotografului lasa de dorit ( in prima poza de ex, Rob nu trebuia sa priveasca spre obiectiv, ci spre Kristen, asa ar fi fost natural ). In rest, imi place stilul gothic, desi unele dintre hainele lui Rob nu sunt f.bine alese, iar rochia lui Kristen din prima poza este cam extravaganta, desi culoarea merge la fix pe fundal. Per ansamblu este bine, dar nu perfect.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii