Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kate Moss for Topshop - Craciun 2009

Miercuri, 11 Noiembrie 2009
Kate Moss for Topshop - Craciun 2009Colaborarea Kate Moss + Topshop continua cu o mini-colectie lansata cu ocazia sarbatorilor de iarna. Colectia in cauza este disponibila inca de pe 29 octombrie, in tarile unde Topshop detine reprezentante. Colectia Topshop by Kate Moss Christmas propune atat articole vestimentare de zi cu zi, cat si o serie limitata de lenjerie intima.

Principalele influente care marcheaza aceasta mini-colectie apartin pe de o parte, anilor '80, perioada fata de care supermodelul a avut o afinitate dintotdeauna, iar pe de alta parte, sunt evidente influentele orientale.

Acestea din urma reinterpreteaza elemente care tin atat de portul traditional japonez, cat si de cel chinezesc. Se remarca usor in cadrul colectiei, rochia de tip Cheongsam - parte din portul chinezesc, dar si binecunoscutul kimono, reinterpretat intr-un halat de noapte, cel din urma fiind deja sold-out.

Paleta cromatica se restrange, in mare parte, la tonuri inchise, neutre: mult negru, gri, dar si bluemarin, fapt ce focalizeaza atentia pe croiul hainelor, pe materialele fluide de tipul sifonului, matasei care se muleaza pe silueta.

Printurile materialelor reproduc si ele elemente orientale: motive vegetale precum florile de lotus, bambusul, dar si celebrii dragoni

Revenind insa la inspiratia anilor '80, aceasta se face remarcata in special in cazul rochiilor de seara. Marturie clara a acestor influente este rochia realizata exclusiv din paiete, dar si rochiile asimetrice si sacourile puternic cambrate pe corp.

Linia de lenjerie intima se imparte pe doua axe: designul indraznet care abordeaza culori inchise, animal printuri imbinate cu insertii de dantela, dar sunt de remarcat si compleurile mai relaxate.

Despre sursa de inspiratie care a avut ca rezultat aceasta linie, Kate Moss a declarat: "Ador lenjeria intima frumoasa, te face sa te simti minunat. Am colectionat de-a lungul timpului o gramada de articole vintage. Cine nu si-ar dori lenjerie intima fabuloasa de Craciun?"

Voua cum vi se par noile propuneri ale lui Kate Moss?

Andreea - Ina Gartoi

a.jpg
b.jpg
c.jpg
d.jpg
e.jpg
f.jpg
g.jpg
h.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Kate Moss pentru TopShop - a/w 2009-2010

    Kate Moss revine in atentia noastra cu noua colectie TopShop autumn/ winter 2009-2010, inspirata de stilul inconfundabil al top-modelului.

  • Lottie Moss sora lui Kate Moss debuteaza in lumea modei

    Poate ca Kate Moss a fost vedeta propriei nunti, insa surioara ei de 13 ani a cauzat putina agitatie la eveniment. Familia Moss este bineinteles un soi de regalitate, asa ca a fost evident faptul ca Lottie va intra in industria modei cand momentul va fi potrivit.

  • Kate Moss s-a casatorit

    Super modelul Kate Moss s-a casatorit! Nunta a avut loc in Anglia iar rochia de mireasa a fost realizata de John Galliano!Nunta a avut loc in Anglia, Southrop, cu iubitul sau, Jamie Hince. Precum se specula, Kate a purtat o rochie de mireasa absolut superba, creata de prietenul sau apropiat, John Galliano, si pantofi de mireasa Manolo Blahnik.

  • Hot Mama: Kate Moss

    Cand vorbim de mamici cu stil nu se poate sa n-o aducem in discutie pe Kate Moss.  Ca un adevarat fashion icon, Kate are mereu grija de aspectul ei fizic.

  • Tinuta zilei, Kate Moss

    Tinuta zilei este prezentata astazi de una dintre cele mai apreciate It Girls, din ultimii 10 ani. Kate Moss este un style icon on adevaratul sens al cuvantului, in continuare avand aparitii publice pline de stil si originalitate.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii