Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa Franc Sarabia- colectia toamna-iarna 2009-2010

Miercuri, 18 Noiembrie 2009
Rochii de mireasa Franc Sarabia- colectia toamna-iarna 2009-2010Casa de moda Franc Sarabia a lansat noua colectie de rochii de mireasa pentru toamna-iarna 2009-2010, semnata de designerul Francis Montesinos. Aceasta colectie sofisticata si eleganta este potrivita atat zilelor mai calduroase, cat si celor specifice anotimpului rece.

Francis Montesinos
a avut ca sursa de inspiratie in realizarea colectiei lumea florala, care se regaseste atat in croiul rochiilor, cat si in broderii. In colectia sa, Francis a incercat sa redea energia iasomiei, opulenta tuberozelor, nostalgia violetelor si caracterul pasionant al trandafirilor.

Un element caracteristic lui Francisc Montesinos este stilul romantic al tinutelor, dat de linia simpla a croiului in partea de sus a rochiei, ce se completeaza cu trena foarte lunga cu structuri realizate din suprapuneri de material. In creatiile lui Francis Montesinas se simt si anumite influente ale anilor '60, date de linia soldului care e accentuata si putin coborata.

Ceea ce imi place mie foarte mult in creatiile lui Francis Montesinos sunt rafinamentul si finetea broderiilor care sunt folosite partial sau pe intreaga rochie. Pe langa aceste broderii, el adauga in anumite zone de interes, cum ar fi talia, umerii sau spatele, cristale, pentru a da un plus de pretiozitate rochiei. Putem spune ca Francis Montesinos face tipul de rochie de mireasa "bijuterie", acordand o mare atentie fiecarui detaliu.

Pentru a accentua zveltetea si feminitatea siluetelor, el adauga unora dintre rochiile sale o banda de culoare bleumarin sau crem, care inconjoara talia, facand-o sa para mai subtire, si apoi o lasa sa cada, trasand parca o linie verticala, care creeaza impresia de alungire a siluetei.

Francis s-a gandit si la caracterul practic al rochiilor, nu numai la cel estetic, facand si rochii de mireasa cu maneci din satin, matase sau dantela, potrivite zilelor mai racoroase.

dwqf.jpg
fmontesinas-11.jpg
fmontesinas-12.jpg
fmontesinas-14.jpg
fmontesinas-15.jpg
fmontesinas-16.jpg
fmontesinas-17.jpg
fmontesinas-18.jpg
fmontesinas-2.jpg
fmontesinas-20.jpg
fmontesinas-21.jpg
fmontesinas-22.jpg
fmontesinas-23.jpg
fmontesinas-24.jpg
fmontesinas-25.jpg
fmontesinas-26.jpg
fmontesinas-3.jpg
fmontesinas-5.jpg
fmontesinas-6.jpg
fmontesinas-7.jpg
fmontesinas-9.jpg
franc.jpg
francis.jpg
francis01.jpg
francis02.jpg
francis03.jpg
francis04.jpg
francis05.jpg
francis06.jpg
francis07.jpg
francis08.jpg
francism.jpg
saefr.jpg
sar.jpg
sarab-3.jpg
sarab.jpg
sarabia10-12.jpg
sarabia10-14.jpg
sarabia10-2.jpg
sarabia10-3.jpg
sarabia10-6.jpg
sarabia10-8.jpg
sarsa.jpg
 


Sursa foto:pronovias.com

Lavinia Nistor
Te-ar putea interesa:
  • Jimmy Choo pentru H&M - colectia toamna-iarna 2009-2010

    Fiecare colaborare pe care lantul de magazine H&M l-a avut cu diversi designeri de talie internationala s-a lasat cu o epuizare de stoc fantastic de rapida.

  • Pattis - rochii de mireasa toamna 2009

    Casa de moda Pattis ofera viitoarelor mirese posibilitatea de a imbraca o rochie cu un usor aer vintage. Colectia toamna 2009 se adreseaza exclusiv femeilor romantice, indragostite de trena lunga si de materialele vaporoase.

  • Rochii de mireasa 2010 - Colectia Brumihar

    Colectia primavara – vara 2010 semnata Brumihar prezinta o varietate de modele de inspiratie clasica, pline de feminitate si delicatete.

  • Rochii de mireasa Yolan Cris - colectiile 2009-2010

    Yolan Cris este o casa de moda catalana care a fost deschisa datorita entuziasmului si dorintei de a crea frumos, a trei oameni care acum isi pun la dispozitie timpul si sufletul pentru ca acest proiect sa mearga. Mercedes Alvares are foarta multa experienta in domeniul rochiilor de mireasa, Yolanda Perez se ocupa de design, iar Cristina Perez conduce compania.

  • Elie Saab - rochii de mireasa haute - couture 2009 - 2010

    Elie Saab, unul dintre putinii designeri ce fac parte din Federatia Franceza de Haute Couture, ne-a prezentat la Runway-ul din iulie 2009, care a avut loc la Paris, o colectie all-white sofisticata si eleganta.

Mesaje (5) »
...
scris de Ralucashop, December 09, 2009

Foarte elegante si stilate rochiile

...
scris de marinela_floarea, January 03, 2010

la asa rochii superbe iti trebuie si bijuterii pe masura...

...
scris de pasqualine, April 23, 2010

rochia de mireasa nr. 17 e superbaaa

...
scris de bia_nico74, December 09, 2010

la asa rochii de mireasa trebuie sa arati exact ca manechinele care sunt imbracate cu ele.unele sunt dragutele altele sunt comune ca sa nu spun urate


...
scris de bia_nico74, December 09, 2010

am vazut si alte rochii mult mai frumoasa


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii