Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Georges Chakra si-a lansat colectia de rochii de seara pentru sezonul rece

Marti, 24 Noiembrie 2009
Georges Chakra si-a lansat colectia de rochii de seara pentru   sezonul receDesignerul haute couture de origine libaneza Georges Chakra, care a creat vestimentatiile lui Meryl Streep In filmul "The Devil wears Prada", si-a lansat colectia de rochii de seara pentru toamna -iarna 2009-2010.

Creatiile lui Georges Chakra se caracterizeaza prin eleganta, rafinament si pretiozitate, indiferent daca ne referim la rochiile de mireasa facute de acesta sau la rochiile de seara.

El se evidentiaza ca designer haute couture atat prin compozitia tinutelor, formele si volumele realizate, cat si prin texturile compuse din materiale.

Pentru colectia de toamna-iarna 2009-2010, Georges Chakra a creat rochii uimitoare, cu suprapuneri neasteptate de material, imprimeuri si structuri impresionante, transparente si jocuri de volume, de gol si plin.

Georges pune in evidenta feminitatea modelelor, folosind materiale fine  precum matasea, satinul, organza sau lame-ul in combinatie cu dantela, voal sau tul. Iar pentru a sublinia si mai mult aceasta trasatura, el accentueaza mainile, infasurandu-le cu fasii de voal, iar cu ajutorul croiului evidentiaza linia umeririlor, talia, spatele sau soldurile.

Au fost doua rochii ce mi-au atras atentia in mod deosebit. Una datorita ineditei combinatii de catifea si satin negre cu piele de culoare gri metalizat, iar cealalta datorita fluiditatii sale, fiind neagra, lunga, cu trena si paiete foarte mici aplicate, astfel incat sa sclipeasca sub lumina reflectoarelor. In ceea ce priveste cea de-a doua rochie, am fost placut impresionata si de croiul foarte senzual, fiind mulata in partea de jos, iar sus avand spatele realizat dintr-un joc de gol si plin, realizat prin taieturi in "v".

Inspirat de lumea acvatica, Georges creeaza siluete glamour, desprinse parca din tumultul marii. Imprimeurile ce ne trimit cu gandul la alge, valuri sau structuri solzoase care invelesc coada unei sirene, materialele versatile metalizate, structurile asemanatoare coralilor realizate din plieri de material sau cu aplicatii, broderiile cu solzi si drapajele reconstruiesc lumea marina in interpretarea designerului George Chakra.

Paleta cromatica folosita e compusa din griuri metalizate, alburi sidefate, negru, verde inchis, turcoaz, albastru si rosu.

Prezentarea a fost incheiata cu o rochie din voal alb, drapata in partea de jos si cu aplicatii de fulgi in zona umerilor, rezultand o tinuta fluida, care pe mine ma trimite cu gandul la dansul meduzelor in apa marii.

Georges Chakra creeaza vestimentatii elegante, senzuale si deosebite, transformandu-si modelele in adevarate dive ale podiumului.

Lavinia Nistor

ckackra-1.jpg
ckackra-10.jpg
ckackra-11.jpg
ckackra-12.jpg
ckackra-13.jpg
ckackra-14.jpg
ckackra-15.jpg
ckackra-16.jpg
ckackra-17.jpg
ckackra-2.jpg
ckackra-3.jpg
ckackra-4.jpg
ckackra-5.jpg
ckackra-6.jpg
ckackra-7.jpg
ckackra-8.jpg
ckackra-9.jpg
ckackra.jpg
 


Sursa foto: pronovias.com



Te-ar putea interesa:
  • Jeansi pentru sezonul rece

    Jeansii sunt nelipsiti din garderoba oricarei femei. Ii purtam pe strada, in cluburi, la serviciu, fiind cea mai comoda si cea mai la indemana piesa vestimentara. Dar ca orice alt articol de imbracaminte, acestia trebuie sa se potriveasca mediului in care mergem, siluetei si nu in ultimul rand tendintelor. De aceea, am sa va arat cateva tipuri de jeansi care sunt la moda sezonul acesta.

  • Manusi pentru sezonul rece

    A venit iarna si in acelasi timp frigul care ne obliga sa ne accesorizam in consecinta. Printre accesoriile de sezon regasim manusile. Acestea vor fi alese astfel incat sa se potriveasca stilului nostru vestimentar si, de ce nu, sa exprime o parte a personalitatii noastre. Asadar v-am pregatit un articol despre manusile din iarna 2009-2010.

  • Make-up trends pentru sezonul rece

    Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up.Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.

  • Ghete, cizme si botine pentru sezonul rece

    In ultimul timp incaltamintea a devenit unul dintre accesoriile cele mai de efect intr-o tinuta, depasind uneori chiar importanta gentilor. Pentru a fi in pas cu moda trebuie neaparat sa ai cel putin o pereche de pantofi, ghete sau cizme care sa starneasca admiratia celor din jur.

  • Paltoane, jachete si geci pentru sezonul rece 2009-2010

    Sezonul rece vine si o data cu el si necesitatea de a purta haine calduroase si confortabile. Fiecare femeie simte nevoia ca, indiferent de sezon, sa fie frumoasa si admirata, iar designerii tin cont de acest aspect si dau tonul tendintelor, propunandu-ne o multime de forme si culori, chiar si in ceea ce priveste jachetele, paltoanele, gecile de iarna si hainele de blana.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii