Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Matthew Williamson - toamna/iarna 2009-2010

Joi, 26 Noiembrie 2009
Matthew Williamson - toamna/iarna 2009-2010Privind in ansamblul sau sezonul rece in care inca ne aflam, vom vedea clar impactul economiei asupra viziunii designerilor de pretutindeni. 2009 a fost un an in care a moda si-a stabilit noi repere si s-a confruntat cu o reorientare a consumatorului cu care era obisnuit.

Daca designeri precum Prada au ales sa se axeze pe tonuri neutre, reci, intorcandu-se la asa numitele piese clasice, podiumurile au oferit anul trecut si nume care s-au incapatanat sa-si pastreze viziunile in ciuda a orice influente externe. In aceasta categorie restransa s-a aflat si Matthew Williamson, unul dintre putinii designeri care ne propune o iarna viu colorata, vesela chiar.

Astfel, ceea ce frapeaza cel mai mult la colectia toamna-iarna 2009-2010 a lui Mattew Williamson este spectrul de culori. Acesta porneste de la o imbinare de culori calde: rosu, oranj, galben, visiniu, pentru a intampina apoi pentru tinutele de seara tonuri mai reci. Intre acestea se remarca violetul si albastrul-bleu extrem de puternic.

In ceea ce priveste structurile si materialele, Williamson opteaza pentru jocul de materiale si suprafete. Lana se imbina in numeroase cazuri cu blana naturala, pana se ajunge la combinatii extreme intre tricotaje si piele. Pantalonii de piele in culori diverse: clasicul negru, visiniu, bleu au un rol important pe parcursul colectiei.

Influentele care-si spun cuvantul in acest sezon al lui Matthew Williamson sunt cele folclorice, evidente in ceea ce priveste linia croiului paltoanelor si taioarelor, dar si in cadrul detaliilor aplicate la nivelul decolteului la rochiile de cocktail. Una dintre tendintele puternice adoptate de designer in acest an este masculin aplicat femininului. Pantalonii drepti, realizati din piele naturala, dar si din matase in unele cazuri, sunt insotiti de taioare, rezultatul obtinut fiind o silueta puternica, structurala.

Per ansamblu, Matthew Williamson ne ofera o colectie indrazneata, edgy, oferindu-ne o alternativa inspirationala in defavoarea investitiilor chibzuite carcateristice acestei perioade.

Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: style.com

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
b8.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
c6.jpg
c7.jpg
c8.jpg
d1.jpg
d2.jpg
d3.jpg
d4.jpg
d5.jpg
d6.jpg
d7.jpg
d8.jpg
e1.jpg
e2.jpg
e3.jpg
e4.jpg
e5.jpg
e6.jpg
e7.jpg
e8.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Matthew Williamson la Mercedes Benz Fashion Week

    Cea de-a patra zi a Mercedes Benz Fashion Week l-a gazduit pe catwalk-urile sale pe celebrul creator de moda Matthew Williamson. Stilfeminin va ofera galeria de imagini mai jos.

  • Matthew Williamson realizeaza o noua linie vestimentara pentru Macy's

    Designerul Matthew Williamson, dincolo de realizarea unei noi colectii proprii de rochii de mireasa, s-a ocupat si de crearea unei colectii capsula pentru Macy`s. Acesta a fost recrutat de brandul american in speranta ca acesta va reusi sa atraga tinerii consumatori care sunt interesati de tinute de petrecere stralucitoare si amuzante si de accesorii specifice.

  • Balmain - toamna-iarna 2009/2010

    De cateva sezoane bune, Christophe Decarnin este pe val, si implicit vorbim aici despre colectiile Balmain, ce promoveaza o intoarcere la moda anilor '80. Stralucirea disco a acestei decade a fost cartea pe care a mizat Decarnin si care s-a transformat intr-unul din cele mai puternice trenduri ale toamnei 2009, fiind promovata de numerosi alti designeri.

  • Pantaloni toamna-iarna 2009 - 2010

    In acest sezon, in ceea ce priveste pantalonii, tendintele sunt la extreme, variind de la cei skinny care scot in evidenta formele corpului, la cei foarte largi, care dau corpului noi linii. O caracteristica definitorie a trendului acestui sezon este insa talia inalta accentuata.

  • Culori toamna - iarna 2009-2010

    Daca pana acum am vorbit despre tendintele din acest sezon in materie de pantofi, pantaloni, pulovere si alte articole de imbracaminte, trecem mai departe la tot ce inseamna culori care se poarta in toamna - iarna 2009-2010.

Mesaje (1) »
...
scris de Hippie Box, January 22, 2010

Sunt superbe creatiile :)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii