Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Reflecta-ti stilul in verdele crud

Miercuri, 21 Februarie 2007
Reflecta-ti stilul in verdele crudCand vine vorba de machiajul acestei primaveri, specialistii nu au decat un singur cuvant pentru a-l caracteriza: SIMPLITATE. In aceasta primavara, indiferent de culorile adoptate in vestimentatie, machiajul ales va fi unul cald, fara excese si, neaparat, potrivit tipului de ten. In acest sezon, accentul se pune pe machiajul ochilor, in timp ce buzele vor fi foarte timid evidentiate.

Sprancenele vor fi pensate cat mai natural, nu prea subtiri, ci urmand tendinta naturala.

Pentru ten se vor folosi numai produse mate, cu reflexe aurii sau de piersica, cat mai apropiate nuantei personale.

Genele nu vor fi prea incarcate, ci doar foarte delicat rimelate, pentru a evidentia frumusetea expresiva a ochilor.

Pentru buze se va alege o nuanta delicata de ruj, sau doar un lip-gloss, si se va evita categoric folosirea creionului.

Lacul de unghii utilizat va avea de asemenea o nuanta naturala, sau va fi transparent. De asemenea, se pot aplica si lacuri incolore cu sclipici, pentru un efect radiant.

Nuantele primaverii 2007 sunt cele de crem, bej, rosu pal, maro, insa pot fi folosite cu succes si combinatii ale acestora cu alte culori mai deschise.

Te-ar putea interesa:
  • Stilul meu de moda

    In functie de personalitatea si trasaturile noastre de caracter fiecare dintre noi isi formeaza un stil vestimentar propriu. Tot ceea ce reprezentam noi se remarca prin stilul pe care il adoptam, prin comportamentul pe care il afisam in colectivul nostru.

  • Stilfeminin - stilul tau

    Sunt dimineti in care atunci cand te trezesti, nu ai nici cea mai vaga idee ce ai putea purta in ziua respectiva, dar sunt si dimineti in care inspiratia este aceea care te trezeste si nu-i poti rezista timpului ce pare ca nu vrea sa iti ingaduie un moment unic tie si garderobei tale.

  • Stilul garcon

    Stilul masculin/feminin revine mereu in moda pentru a promova egalitatea dintre sexe. Unul dintre designerii care prefera acest stil este Yves Saint Laurent.

  • Hot trend: stilul hip hop

    Stilul hip hop este in trend! De fapt, hip hop-ul nu a iesit niciodata din tendinte, fiind un stil ce intotdeauna va veni bine unei persoane cu o atitudine in tema look-ului. Atentie insa: stilul acesta se recomanda in primul rand fashionistelor au cat de cat habar de cultura hip hop...

  • Hot Trend: Stilul Gypsy

    Stilul gypsy s-a intors in trend si este mai hot ca niciodata! Look-ul sexy si enigmatic al prezicatoarelor il poti adopta si tu cu mare usurinta iar cele mai stylish variante ti le vor oferi chiar designerii cuceriti de acest look.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii