Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Manusi pentru sezonul rece

Joi, 17 Decembrie 2009
Manusi pentru sezonul receA venit iarna si in acelasi timp frigul care ne obliga sa ne accesorizam in consecinta. Printre accesoriile de sezon regasim manusile. Acestea vor fi alese astfel incat sa se potriveasca stilului nostru vestimentar si, de ce nu, sa exprime o parte a personalitatii noastre. Asadar v-am pregatit un articol despre manusile din iarna 2009-2010.


Pentru a va facilita alegerea, am selectat cateva modele de manusi care se regasesc si in magazinele din Romania.

Anul acesta moda a fost si este foarte influentata de curentele punk si rock si asta se simte in toate articolele de vestimentatie.

In cazul manusilor aceste influente se manifesta prin aplicarea capselor, tintelor si fermoarelor peste piele. Metalul combinat cu pielea neagra creeaza o imagine decupata din lumea punkerilor si a bikerilor.

Daca ai un spirit mai rebel sau daca iti place sa fii sic iti recomand cu caldura acest gen de manusi.
manusialdo1.jpg
manusimisssixty.jpg
manusimisssixty2.jpg
 


Tot din sfera punk-ului provin si manusile fara degete sau cu degete detasabile. Din piele sau din tricot, acest tip de manusi sunt foarte practice si permit o libertate mare de miscare a degetelor. Rezultatul: un confort sportit.

Sezonul acesta se poarta culorile puternice, asa ca nu ezitati sa purtati manusi vesel colorate sau cu imprimeuri.

manusiaccessorize4.jpg
manusiaccessorize5.jpg
manusimisssixty3.jpg
 


Pentru persoanele care au un stil mai elegant sunt ideale manusile din piele sau tricot fin, accesorizate cu volane discrete, funde, nasturi sau alte detalii care pun accent pe feminitate si eleganta.

manusiaccessorize3.jpg
manusimisssixty4.jpg
manusimisssixty5.jpg
 


In aceasta iarna se poarta manusile cu lungimi variate, dar vedetele sezonului sunt cu siguranta manusile lungi, care trec peste linia cotului. Le recomand si pe acestea cu caldura.

manusiaccessorize2.jpg
manusialdo.jpg
manusinext.jpg
 


Lavinia Nistor
Te-ar putea interesa:
  • Jeansi pentru sezonul rece

    Jeansii sunt nelipsiti din garderoba oricarei femei. Ii purtam pe strada, in cluburi, la serviciu, fiind cea mai comoda si cea mai la indemana piesa vestimentara. Dar ca orice alt articol de imbracaminte, acestia trebuie sa se potriveasca mediului in care mergem, siluetei si nu in ultimul rand tendintelor. De aceea, am sa va arat cateva tipuri de jeansi care sunt la moda sezonul acesta.

  • Make-up trends pentru sezonul rece

    Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up.Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.

  • Ghete, cizme si botine pentru sezonul rece

    In ultimul timp incaltamintea a devenit unul dintre accesoriile cele mai de efect intr-o tinuta, depasind uneori chiar importanta gentilor. Pentru a fi in pas cu moda trebuie neaparat sa ai cel putin o pereche de pantofi, ghete sau cizme care sa starneasca admiratia celor din jur.

  • Paltoane, jachete si geci pentru sezonul rece 2009-2010

    Sezonul rece vine si o data cu el si necesitatea de a purta haine calduroase si confortabile. Fiecare femeie simte nevoia ca, indiferent de sezon, sa fie frumoasa si admirata, iar designerii tin cont de acest aspect si dau tonul tendintelor, propunandu-ne o multime de forme si culori, chiar si in ceea ce priveste jachetele, paltoanele, gecile de iarna si hainele de blana.

  • Georges Chakra si-a lansat colectia de rochii de seara pentru sezonul rece

    Designerul haute couture de origine libaneza Georges Chakra, care a creat vestimentatiile lui Meryl Streep In filmul "The Devil wears Prada", si-a lansat colectia de rochii de seara pentru toamna -iarna 2009-2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii