Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bebelusul lui Gisele Bundchen si Tom Brady va avea numele Benjamin

Luni, 21 Decembrie 2009
Bebelu_ul lui Gisele Bundchen _i Tom Brady va avea numele Benjamin
Sursa foto: Mediafax
Top modelul brazilian Gisele Bundchen si sotul ei, Tom Brady, au dezvaluit ca bebelusul lor, nascut pe 8 decembrie, va purta numele Benjamin, informeaza accesshollywood.com.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume, a postat aceasta informatie pe site-ul ei, vineri, 18 decembrie, informeaza Mediafax .

"Vreau sa va multumesc tuturor din tot sufletul pentru toate mesajele voastre pline de dragoste, pe care le-am primit pe pagina mea de web. E o adevarata placere sa primesc mesaje de la voi. E un moment special in viata mea, micutul Benjamin e o adevarata binecuvantare si nu as putea fi mai fericita decat sunt acum", a declarat Gisele Bundchen.

Top modelul brazilian Gisele Bundchen, in varsta de 29 de ani, s-a casatorit in februarie cu starul fotbalului american Tom Brady, in varsta de 32 ani, component al echipei New England Patriots.

Benjamin este primul copil al lui Gisele, in timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubita, actrita Bridget Moynahan.

Anul acesta, Gisele Bundchen s-a situat, pentru a treia oara consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicatia Forbes, dupa ce a obtinut venituri de 25 de milioane de dolari, in perioada iunie 2008 - iunie 2009.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii