Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Brittany Murphy - un zambet de neuitat

Marti, 22 Decembrie 2009
Brittany Murphy - un zambet de neuitat
sursa foto Mediafax
Brittany Anne Murphy
a fost una dintre cele mai frumoase actrite americane clasandu-se in 2006 de doua ori in topul celor mai sexy femei din lume.

Brittany era recunoscuta pentru farmecul desavarsit, eleganta, rafinamentul si naturaletea aspectului si comportamentului ei.

Trebuie sa recunosc, ca desi nu sunt o impatimita a filmelor, am fost deosebit de socata la auzirea teribilei vesti. O admir pe Brittany pentru pasiunea cu care isi interpreta rolurile si zambetul ei care ma binedispunea de fiecare data cand vedeam un film cu ea.

Brittany s-a nascut in Atlanta, Georgia si s-a mutat impreuna cu mama sa in Burbank, California, dupa ce parintii ei au divortat.

Frumoasa actrita si-a inceput cariera la numai 9 ani prin interpretarea unui rol in piesa "Les Miserables", jucata la teatrul local. Primul ei rol in televiziune a fost cel din emisiunea "Blossom", unde a fost si remarcata de catre producatori pentru talentul si farmecul personal.

Primul film cu adevarat important pentru cariera ei, care a ajutat-o sa se faca cunoscuta, a fost "Clueless" in 1995.

Murphy a fost pentru cativa ani solista trupei "Blessed soul", formatie pe care ea o alcatuise impreuna cu cativa prieteni.

Inclinatiile ei muzicale au fost evidentiate si in animatia "King of the Hill" unde interpreteaza prin voce personajul Luanne Leanne Platter Kleinschmidt, a cantat in deschiderea "Galei MTV Music Awards" din 2002, iar in 2006 a scos impreuna cu Paul Oakenfold singelul "Faster Kill Pussycat", care se afla pe locul sapte in topurile muzicale din Marea Britanie.

In 1998 a fost nominalizata la categoria "cea mai buna actrita in rol principal" la premiile Tinerilor Artisti, pentru filmul David and Lisa".

Ea a jucat in o multime de filme de succes printre care "Girl Interrupted" (1999),  "Drop Dead Gorgeos" (1999), " Don't Say a Word" (2001),  "8 Mile" (2002) si "Just Married" unde a jucat alaturi de Ashton Kutcher cu care a avut si o relatie, neoficializata insa.

Actrita e cunoscuta pentru usurinta cu care se adapta tuturor rolurilor, interpretand atat personaje instabile psihic, cat si adolescente frivole.

Brittany Murphy a fost foarte atasata de mama sa, afirmand ca a reusit in viata datorita mamei sale si sacrificiilor acesteia de a o sprijini sa-si indeplineasca visul, indiferent de pretul platit.
Brittany spune ca acasa pentru ea inseamna acolo unde este mama ei.

O actrita de exceptie, o voce minunata si o personalitate greu de trecut neobservata, ea era tot timpul vesela si reusea prin zambetul ei larg sa aduca lumina si veselie tuturor.

Brittany Anne Murphy s-a stins din viata pe 20 decembrie in urma unui atac de cord.Dupa moartea sa, Ashton Kutcher a declarat ca omenirea nu a pierdut doar o actrita deosebita ci si un rasarit de Soare.

Lavinia Nistor

Te-ar putea interesa:
  • Allegra Hicks - o vara de neuitat

    Allegra Hicks, un designer vestimentar extrem de apreciat la show-urile de moda din ultimii ani, propune o colectie exceptionala pentru o vara incendiara.

  • Rujul rosu pentru un zambet seducator

    Vorbeam despre vedete, despre stil si frumusete, despre buze senzuale si ruj, despre importanta unui zambet atragator. Si pentru ca in top in acest sezon este rujul rosu, continuam sirul articolelor dedicate "regelui make-up-ului", asa cum este el denumit in intreaga lume.

  • Un zambet perfect in ziua nuntii, pana la cateva mii de euro

    Pacientii romani sunt europenii care merg cel mai rar la dentist si o fac numai in cazuri de urgenta sau cu ocazii speciale. Una dintre aceste ocazii este nunta, tratamentele “pereche”, in care ambii miri isi fac proceduri dentare similare, devenind extrem de populare in ultimul an. Aceste tratamente pornesc de la cateva sute de lei si pot ajunge si la cateva mii de euro.

  • Inspira-te din Stilul de Petrecere a lui Brittany Snow

    Brittany Snow s-a jucat cu texturile si culorile intr-o tinuta formata dintr-o bluza alba de matase, pantaloni cu imprimeuri metalice, ambele semnate de LOFT, si o pereche de tocuri cu bretele la glezne din satin Giuseppe Zanotti, la o petrecere din Los Angeles.Vedeta si-a accesorizat tinuta cu un colier tip lant semnat tot de LOFT, un clutch rosu din piele de piton si o manichiura fresh alba.

  • Un zambet frumos – remedii naturale pentru albirea dintilor acasa

    Retete naturale, ieftine, pentru albirea rapida a dintilor acasa. Cum sa le folosesti pentru a avea dinti sanatosi, albi si puternici.

Mesaje (2) »
...
scris de Replica Rolex Watches for sale, November 19, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>Replica Watches for Women</a> These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> . What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore.

...
scris de patek philippe replica watches sale, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html</a> Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership. Remarkable, <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer online</a> Bright emerald green township <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>cheap imitation watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/â>fake panerai watches</a> Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii