Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Metodele de slabit: intre mit si realitate - a doua parte

Luni, 11 Ianuarie 2010
Metodele de slabit: intre mit si realitate - a doua parte
Sursa foto: Mediafax
Continuam seria principalelor stereotipuri atunci cand vine vorba de diete si metode de a indeparta kilogramele nedorite. Ne propunem demontarea parerilor gresite care nu fac decat sa ingreuneze efortul de a slabi. Mai mult decat atat, multe dintre miturile referitoare la diete iti pot pune in pericol sanatatea, de aceea ai grija de tine si afla adevarul despre ceea ce e bine pentru organismul tau si despre ceea ce ti-l poate afecta.

1. Nu pot slabi fara exercitii fizice


Partial adevarat! Daca urmaresti rezultate vizibile, pe termen lung si iti pasa de sanatatea ta, vei face si miscare, dincolo de dieta pe care o tii. O dieta poate fi nula fara sport. In orice caz, un regim de slabire nu iti garanteaza intotdeauna si slabirea in zonele dorite. Degeaba iti vor slabi mainile si picioarele daca abdomenul va ramane la fel. Exercitiile fizice sporesc puterea dietei si asigura slabirea sanatoasa si armonioasa.

2. Daca elimin zaharul si grasimile din alimentatie, nu mai am probleme cu greutatea

Fals! Diferenta dintre alimentele care ingrasa si cele care nu ingrasa nu este data de existenta sau inexistenta zaharului si a grasimilor. Conteaza continutul caloric si, bineinteles, cantitatea consumata din respectivele alimente.

3. Stresul poate provoca pierderea in greutate

Partial adevarat! In cazul anumitor persoane, stresul poate taia pofta de mancare si automat se ajunge la scaderea in greutate. In schimb, in cazul multor alte persoane, stresul, reprezentat hormonal prin cortizol, induce dorinta de a manca excesiv alimente bogate in carbohidrati. Organismul simte nevoia sa se apere impotriva starii de stres si gaseste ca solutie aceasta pofta de mancare exagerata.

4. Metabolismul difera de la persoana la persoana


Adevarat! Metabolismul difera de la individ la individ, tocmai de aceea aparand si diferente majore intre modul in care slabim. Incearca sa nu te mai compari cu prietenele tale sau cu alte persoane din jur. Tu te poti ingrasa din cauza anumitor alimente, in timp ce altii nu o vor face. Nu este un motiv de frustrare, ci trebuie doar sa inveti sa accepti anumite diferente existente.

5. Doar o dieta personalizata imi poate garanta rezultate optime


Adevarat! Daca vrei sa fii sigura ca slabesti eficient, ca iti asiguri o silueta armonioasa pe termen lung si ca nu iti pui in pericol sanatatea, apeleaza la un dietician sau la un nutritionist si vei primi un diagnostic si o dieta raportata exclusiv la specificul organismului tau. Specialistul iti va stabili cu exactitate ce alimente sa consumi, la ce ore si in ce cantitati. Dieta va da rezultate prin simplul fapt ca tine cont de specificul organismului tau.

Citeste si Metodele de slabit: intre mit si realitate - prima parte


Te-ar putea interesa:
  • Metodele de slabit: intre mit si realitate - prima parte

    Cand vine vorba de diete si de tot ce inseamna metode de slabit, apar pe de o parte informatii corecte, iar pe de alta parte se dezvolta o serie de mituri care iti pot influenta deciziile in ceea ce priveste modul de a elimina kilogramele nedorite. Iti prezentam cele mai intalnite mituri si in ce masura pornesc de la o baza reala sau de la o parere subiectiva.

  • Retete de slabit - salate

    Pentru cele care vor sa slabeasca sanatos, dar si pentru cele indragostite de combinatiile speciale, iata cateva retete de slabit pe baza de salate,  simplu de pregatit si tocmai bune de savurat.

  • Alimente pentru slabit

    Introducerea in dieta ta zilnica a alimentelor care te ajuta sa slabesti este primul pas spre o silueta impecabila. Sculpteaza-ti silueta si arde calorii folosind o serie de ingrediente naturale.

  • Cum sa te mentii dupa ce ai slabit

    Ai reusit sa slabesti? Acum ce urmeaza?Dupa saptamani, luni sau chiar ani intregi de efort, ai reusit in cele din urma sa slabesti si sa ajungi la greutatea dorita. Daca ai impresia ca totul s-a terminat aici, te inseli. Lupta adevarata de abia acum incepe. Vei vedea ca este mai complicat si totodata mai important sa te mentii decat sa slabesti. Ce e de facut? Afli in continuare.

  • Cum a slabit Alanis Morissette 9 kilograme?

    Inceputul de an inseamna ca tragem linie, adunam, scadem si ajungem la un oarecare bilant. In consecinta, ne punem ordine in ganduri, iar rezultatul sunt dorintele pe care vrem sa le implinim de-a lungul celor 12 luni care tocmai au inceput.

Mesaje (3) »
...
scris de atyna, January 21, 2010

Am inceput sa iau Hoodia Gordonii 1000 mg, este un supliment 100% natural care reduce pofta de mancare. Eu am inlocuit masa de la ora 19 cu o capsula de Hoodia Gordonii si nu mai simt nevoia sa mananc seara deloc. Am slabit intr-o luna 4 kg. Eu va sfatuiesc sa le incercat pentru ca nu veti regreta. Daca doriti sa stiti mai multe detalii va las id-ul: oana_eu2009

...
scris de Replica Rolex Watches for sale, November 16, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> Only a licensed vendor can sell a fresh Rolex view using a manufacturing facility warrantee. There are actually no exceptions to this!

...
scris de mens imitation watches, January 02, 2014

Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership. Remarkable <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>replica patek philippe</a> , Bright emerald green township <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex replica watches under $100</a> , Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>http://trentonlofts.com/philippe.html</a>

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii