Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Penelope Cruz, surprinsa purtand un inel de logodna

Luni, 18 Ianuarie 2010
Penelope Cruz, surprinsa purtand un inel de logodna
Sursa foto: Mediafax
Actrita spaniola Penelope Cruz a fost fotografiata purtand un inel de logodna, in timpul vacantei pe care o petrece alaturi de iubitul ei, actorul Javier Bardem, pe insula Fernando de Noronha, informeaza editia electronica a titlului Daily Mail.

Penelope Cruz, in varsta de 35 de ani, a alimentat astfel zvonurile privind logodna sa cu Bardem, purtand un inel cu safire pe inelarul mainii stangi.

Starul din filmul "Imbratisari frante" si iubitul ei, in varsta de 40 de ani, recompensat cu un premiu Oscar, au fost vazuti in ipostaze afectuoase pe insula unde isi petrec vacanta alaturi de mama lui Cruz, Pilar, fratele actritei, Carlos, si iubita acestuia, informeaza Mediafax .

Potrivit presei internationale, Javier si Penelope sunt impreuna inca din 2007, dar au fost vazuti rareori in public purtandu-se afectuos unul cu celalalt.

In luna noiembrie 2009, Penelope Cruz a evitat sa raspunda, in timpul unui show TV, la intrebarile omului de televiziune David Letterman privind logodna sa cu Bardem.

"Nu ma simt bine vorbind in public despre viata mea privata. Este sacra pentru mine. Este viata mea. Dar nu dau detalii despre ea, pentru ca sunt alergica la un astfel de comportament", a declarat Cruz, cand Letterman a intrebat-o daca este logodita.

Cruz poate fi vazuta in prezent pe marile ecrane in musicalul "Nine", unde joaca alaturi de Sophia Loren, Kate Hudson, Daniel Day-Lewis si Marion Cotillard.

Penelope Cruz si Javier Bardem isi petrec vacanta la Fernando de Noronha, un arhipelag format din 22 de insule, la cateva sute de kilometri departare de coasta braziliana de nord-est.



Te-ar putea interesa:
  • Penelope Cruz a nascut un baietel

    Primul copil al actorilor spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem este un baietel, care s-a nascut intr-o clinica din Los Angeles, au anuntat, miercuri, mai multe publicatii din Spania, citand surse apropiate celor doua familii, informeaza AFP.

  • Penelope Cruz va avea un copil

    Actrita Penelope Cruz este insarcinata in patru luni si jumatate. Ea va deveni mama la inceputul anului viitor. Zvonurile referitoare la o posibila sarcina circulau inca din luna iulie, cand aceasta s-a casatorit cu actorul spaniol Javier Bardem.

  • Penelope Cruz nu crede in casatorie

    Actrita spaniola Penelope Cruz, desi declara ca este fericita de relatia ei actuala cu actorul Javier Bardem, marturiseste ca o eventuala casatorie cu iubitul sau nu se regaseste pe lista ei de prioritati, informeaza accesshollywood.com.

  • Eva Longoria il are ca iubit pe fratele actritei Penelope Cruz

    Actrita americana Eva Longoria are o relatie cu cantaretul Eduardo Cruz, fratele mai tanar al actritei Penelope Cruz, informeaza popcrunch.com.

  • Penelope Cruz ar putea avea rol in "Piratii din Caraibe"

    Actrita spaniola Penelope Cruz ar putea juca alaturi de Johnny Depp in "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", cel de-al patrulea film al acestei francize de succes, informeaza Reuters.

Mesaje (1) »
...
scris de mari_ela, July 13, 2010

Ce parere aveti despre aceste inele de logodna cu diamante: http://www.dordefin.ro/Inele-5.htm ?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii