Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vanessa by Ana Cioclov

Luni, 25 Ianuarie 2010
 Vanessa by Ana CioclovArtista timisoreana, Ana Cioclov si-a lansat colectia de primavara-vara 2010 - "Vanessa". Numele colectiei ne sugereaza accentul pus pe eleganta si senzualitatea tipic feminina, feminintate evidentiata prin croi, materiale si culori alese pentru acest deziderat.

La Ana Cioclov observam accentuarea taliei, regasim senzualitatea umerilor goi si remarcam accesorizarea tinutelor cu palarii cu tul, si toate acestea pentru a reliefa misterul si rafinamentul feminin.

Colectia a fost compusa din rochii de seara predominant lungi, cu crinolina, intr-o paleta cromatica variata, facandu-se trecerea de la nuante de crem si violet, la rosu si negru.

S-au folosit materiale fine precum tulul, satinul, dantela, organza si lurexul, cu imprimeuri florale sau in dungi. Regasim florile si in aplicatiile de pe pieptul sau de la baza rochiilor, ceea ce mi se pare putin cam mult, avand in vedere faptul ca s-au folosit deja materiale cu imprimeuri si se creeaza un aspect poate putin incarcat.

Croiul tinutelor ne aminteste de perioada anilor 1900, cu corsete si rochii lungi cu crinoline, dar realizate intr-o maniera mai simplista si actualizata.

Am remarcat in mod deosebit o rochie care atrage prin eleganta si rafinament - o rochie neagra cu trandafiri intr-o nuanta pastelata de galben, accesorizata cu un voal discret si palarie neagra cu tul.

Bijuteriile purtate de modele in prezentare au fost realizate tot de Ana Cioclov, un artist care se manifesta in mai multe directii, cochetand cu pictura, realizarea accesoriilor, designul vestimentar si literatura.

Lavinia Nistor

vanessa-by-ana-cioclov-13.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-21.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-25.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-29.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-33.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-34.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-36.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-39.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-40.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-44.jpg
vanessa-by-ana-cioclov-45.jpg
 


Copyright photo courtesy of : Ana Cioclov
Te-ar putea interesa:
  • Tinuta zilei, Vanessa Hudgens

    Tinuta zilei de astazi este una care ar trebui luata in considerare mai degraba la vara, insa nu am putut rezista si am ales s-o prezint...Sau, mai bine zis, sa vi-o prezinte Vanessa Hudgens.

  • Tinuta zilei, Vanessa Paradis II

    Tinuta zilei de astazi ne este prezentata de catre frumoasa Vanessa Paradis. Actrita a participat recent la un eveniment unde si-a dovedit din nou bunul gust in materie de moda dar si originalitatea stilului ei personal.

  • Tinuta zilei, Vanessa Paradis

    Cea care i-a sucit mintile lui Johnny Depp acum mult timp si a reusit sa-l pastreze langa ea pe unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, este una din muzele altui barbat.

  • Tinuta Zilei, cu Vanessa Hudgens

    Fana a stilului boho chic, Vanessa Hudgens ne prezinta tinuta zilei intr-o maniera relaxata, perfecta pentru vara!

  • Vanessa Paradis pentru Chanel

    Cantareata si actrita franceza Vanessa Paradis isi imprumuta din nou imaginea cunoscutei case de moda Chanel - de data aceasta ea va aparea in campania publicitara pentru rujul Rouge Coco.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii