Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Carla Bruni s-a retras de la San Remo

Miercuri, 03 Februarie 2010
Carla Bruni s-a retras de la San Remo
foto Hepta
Carla Bruni-Sarkozy
, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a retras din competitia festivalului de la San Remo din Italia, considerand ca unul dintre cantecele prezente in competitia oficiala ii insulta sotul, informeaza cotidianul The Independent, in editia online.

Festivalul de la San Remo, care a inspirat aparitia concursului Eurovision, are parte si in aceasta editie de controverse, polemici si expunere mediatica, putand insa, de aceasta data, sa genereze chiar si un incident diplomatic intre Franta si Italia.

Decizia Carlei Bruni-Sarkozy de a se retrage din acest festival, care va avea loc in perioada 16-21 februarie, a fost facuta publica de prezentatorul de televiziune Massimo Giletti, pe postul de televiziune Rai Uno, care transmite acest eveniment in fiecare an.

"Carla Bruni a decis sa nu participe la Festivalul de la San Remo, unde ar fi trebuit sa cante impreuna cu Gino Paolo, in cadrul serii de joi. Printre explicatiile posibile se numara aceea ca prezenta ei in festival a fost interzisa de Palatul Elysée, care s-a declarat deranjat de unul dintre cantecele inscrise in concurs, care il ironizeaza pe presedintele Sarkozy", a declarat Massimo Giletti.

El a declarat ulterior ca dovezile care certifica aceasta ipoteza sunt incluse intr-un e-mail primit din partea echipei Carlei Bruni-Sarkozy, informeaza Mediafax .

Presa italiana ezita, luni, in privinta motivelor retragerii Carlei Bruni din competitie, blamand versurile cantecului "Meno male", o piesa compusa si interpretata de Simone Cristicchi, care sugereaza faptul ca stralucitoarea prima doamna a Frantei este foarte eficienta in distragerea atentiei publicului de la probleme politice ale sotului ei.

San Remo este de multe decenii cel mai popular festival muzical din Italia, frecventat de numeroase staruri, precum Dusty Springfield, care au ales de multe ori in trecut sa cante la acest eveniment.
Te-ar putea interesa:
  • Bulgari a ales-o pe Carla Bruni

    Carla Bruni se intoarce la prima sa dragoste, modelingul. Fosta prima doamna a Frantei va aparea in urmatoarea campanie Bulgari pentru a prezenta colectia de bijuterii.

  • Carla Bruni-Sarkozy va inregistra un album

    Carla Bruni-Sarkozy va merge in lunile urmatoare la Los Angeles pentru a inregistra un nou album de studio, la care va colabora cu Daniel Lanois, producatorul muzical al trupei U2, informeaza hollywoodreporter.com.

  • Carla Bruni va aparea in "CSI - Crime si Investigatii"

    Carla Bruni, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, a fost invitata sa joace intr-un episod special de doua ore din serialul "CSI - Crime si Investigatii", care va fi filmat la Paris, informeaza express.co.uk.

  • Carla Bruni, muzica pentru filantropie

    Carla Bruni, numita recent ambasador al Fondului Global pentru Lupta impotriva SIDA, Tuberculoza si Malarie, isi continua activitatile filantropice, donand toate castigurile obtinute de pe urma vanzarii ultimului ei album, "Comme si de rien n`etait" catre respectiva organizatie.

  • Carla Bruni-Sarkozy a apelat la psiholog in ultimii opt ani

    Carla Bruni-Sarkozy, prima doamna a Frantei, considerata o femeie frumoasa, bogata si cu o influenta enorma, a declarat recent ca a recurs cu regularitate la serviciile unui psiholog in ultimii opt ani, informeaza dailymail.co.uk.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii