Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ceaiul verde - sursa ta de energie

Joi, 22 Februarie 2007

Ceaiul verde-sursa ta de energie Una dintre cele mai sanatose bauturi este ceaiul verde( Camelia Sinensis), ce  provine din China. Datorita continutului de polifenoli, antioxidanti puternici si teina, el poate inlocui cu succes consumul de cafea.


Printre calitatile ceaiului verde putem aminti: arderea grasimilor, reducerea asimilarii glucidelor si lipidelor si scaderea poftei de mancare. Este un foarte bun antioxidant iar consumarea indelungata a minim 3 cesti pe zi ofera tenului luminozitate si elasticitate.


Dar beneficiile sale nu se opresc aici; ceaiul verde mareste capacitatea intelectuala si concentrarea, prin continutul ridicat de teina si polifenoli. Beti zilnic aceasta miraculoasa bautura si va veti simti mult mai in forma, mai optimisti si plini de viata!

Ceaiul verde poate inlocui cu success consumul de cafea, deoarece este imbogatit cu teina, o substanta foarte asemanatoare cofeinei. Consumul ceaiului verde este mult mai sanatos si eficient organismului. Antioxidantii din compozitia sa ajuta atat la mentinerea siluetei si la energizarea si hidratarea corpului.

Este printre cele mai apreciate si consumate bauturi. 

Te-ar putea interesa:
  • Ceaiul verde combate bolile cardiovasculare

    Consumul zilnic de ceai verde poate contribui la prevenirea bolilor de inima, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii greci, publicat in European Journal of Cardiovascular Prevention and Rehabilitation si preluat de Reuters.

  • O substanta din ceaiul verde ar putea combatere propagarii maladiei SIDA

    O substanta din ceaiul verde s-ar putea dovedi eficienta in combaterea contaminarii cu maladia SIDA pe cale sexuala, potrivit unui studiu german, publicat de revista Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), citat de AFP.

  • Ceaiul este medicament pentru femei

    Consumul zilnic de trei cesti de ceai poate ajuta femeile in prevenirea accidentelor cerebrale si a infarctului, insa barbatii nu beneficiaza de efectele bauturii, potrivit unui studiu realizat in Franta, publicat in Arteriosclerosis, Thrombosis, And Vascular Biology, preluat de thisislondon.co.uk.

  • Ceaiul de lamaie un ajutor in lupta cu kilogramele

    Dieta cu ceai de lamaie este unul dintre regimurile sanatoase de slabit , care asigura organismului aportul necesar de vitamine si minerale. Sucul de lamaie reprezinta o bogata sursa de energie prin continutul sau de: acid citric, vitaminele A, B si C, aminoacizi, magneziu, fosfor, potasiu si mangan.   

     

  • Ceaiul Mate, un stil de viata si un plus de sanatate

    Cultura sud-americana reprezinta un amestec unic de traditii si simboluri binecunoscute in intreaga lume. Una dintre aceste traditii este cea a servirii Ceaiului Mate, o infuzie preparata dintr-o planta numita “yerba mate”. 

Mesaje (33) »
...
scris de vizitator, July 28, 2007

:) :) :) aveti foarte mare dreptate

...
scris de ana, August 12, 2007

da e adevarat eu am baut ceai verde si ceai de soc am slabit si in acelasi timp m-am simtit foarte bine cu multa energie :) :D :P

...
scris de florentina, August 14, 2007

o intrebare: nu cumva are si efecte nu tocmai benefice datorita prezentei teine(subsanta asemanatoare cu cofeina) ?....bun,este o sursa de energie mult mai sanatoasa decat cafeaua sau alte energizante insa este pe deplin binefacator pt organism?:)...multumesc...astept un raspuns :)

...
scris de oana, August 31, 2007

este foarte bun ;) ;)

...
scris de Leu Adriana, September 07, 2007

sunt deacord dar iti da putina agitatie cu ce alta planta o putem combina am auzit ca se poate cu ceai de iasomie este adevarat? rog sa-mi dati raspuns . miltumesc mult .

...
scris de geo, September 07, 2007

nu afecteaza cu nimic comsumarea ceaiului verde in limite normale...doar daca se bea in exces, de la 1-2 cesti pe zi, la 4-5.

...
scris de geo, September 07, 2007

nu cunosc aceasta combinatie, asa ca nu-ti pot recomanda efectele acestui amestec....ceaiul verde merge foarte bine cu lamaie...

...
scris de vizitator, September 08, 2007

ok e foarte bun


...
scris de raicu ana, September 08, 2007

foarte energizant te simti bine dupa consumul a 3 cesti

...
scris de doinita, September 24, 2007

are contraindicatii pentru cei cu glaucom si tesiune arteriala mare ( 18/10 )

...
scris de info, September 27, 2007

pt doinita..nu este contraindicat sa consumi ceai verde...chiar iti va face bine...multa sanatate

...
scris de lola, November 09, 2007

http://www.boli-medicina.com/tratamente/sanatoase/CONTRAINDICATII-ALE-UNOR-PRODUSE-Sl-METODE-DE-TRATAMENT-BM-COM.php Gasiti explicate contraindicatiile si pt ceai verde. Sanatate!

...
scris de vizitator, November 17, 2007

:) :) :)

...
scris de vizitator, November 20, 2007

ceaiul verde este foarte bun in regimurile de slabit,energizeaza si revigoreaza in acelasi timp:)eu m-am convins..:D

...
scris de bubulina, November 27, 2007

;D ;Dce dracu de ceai beti ba


...
scris de bubulina, November 27, 2007

eu beau ceai verde cu iasomie combinat si nu da nici un randament


...
scris de vizitator, November 28, 2007

:) :) :) eu abia am inceput sa beau,,,,,,,,,,,,,,, astept sa vad rezultate


...
scris de cristina - piatra neamt, December 09, 2007

cand beau ceai verde incepe sa ma doara capul cam rau.voi patiti la fel?

...
scris de diana, January 18, 2008

toate vip-urile beau ceai verde pentru revigorare si un tonus bun.F.bun antioxidant

...
scris de andreea Hd, June 13, 2008

are un gust ffffffff rau si amar dar e bun cu lamaie,AM O intrebare va rog mult eu vreau sa-l inlocuesc cu apa eu beau cam jumate de litru pe zii de ceai acum ,dar as vrea sa maresc doza e bine ?sau nu?mai am zile cand uit de el :) se mai intampla:))vreau neaparat un raspuns de un specialist ,sau de cineva care stie sigur raspunsu ca sa nu patesc ceva Doamne fereste

...
scris de vizitator, June 30, 2008

ceaiul verde este foarte bun!!!!!!! eu beau in fiecare zi si ma simt foarte bine

...
scris de geanina, October 21, 2008

eu iau anticonceptionale novinet administrandule pe amandoua scade efectul anticonceptionalului as vrea sami raspundeti va rog multumesc


...
scris de sara, November 08, 2008

am o celulita urata de tot pe burtica si am sa incep chiar de maine sa folosesc ceaiul verde si am sa revin de-ndata ce vad rezultatele .....sa vad daca chiar functioneaza la oricine ca eu am un corp cam dificil si 'neascultator'....

...
scris de celina, November 11, 2008

ş i eu la fel beau de mult ceai verde pot sa spun ca ı mi place f mult gustul lui dar combinat cu multa zeama de lamaie dar ceea ce nu pot sa spun este ca (nu vad nici o reactie de a slabi ş i pot spune ca beau de mult timpa9 ı n sfı rsit asta nu ı nseamna ca nu o sa mai beau pt. ca are ş i alte calitati ,sanatoase pt. organism deci eu cred ca e bine sa beti dragilor sa nu va gı nditi numai la slabit iar daca n*are eficienti ı n asta ı nseamna ca nu trebuie sa mai beti!


...
scris de celina, November 11, 2008

deci ş i eu am o celulita de ani de zile ş i doresc sa scap de ea ,am folosit diverse creme nu pot spune ca manı nc f mult maninc normal nu manı nc dulciuri bine chiar de loc nu pot spune doar cı teodata fiindca cere organismul ce e adevarat apa nu pot spune ca beau f mult dar nici 3l cum se recomanda nu reusesc seara dupa ora 19 nu manı nc ............deci ce e de facut aaa pot spune ca fac ş i gimnastica bine acasa nu la salon ....ı n sf. cam asta ce recomandat????????


...
scris de celina, November 11, 2008

deci ceai verde beti ca are eficiente pt. organism ce pot spune e ca atunci cı nd beti aratati mult mai bine ş i mai tinere!


...
scris de lubebe, January 13, 2009

Eu consum ceai verde de aproximativ o luna, beau maxim 2 cani/zi, si am inceput sa am greturi si ameteli ( nu sunt insarcinata). Imi poate spune cineva daca este din cauza consumului de cei verde?

...
scris de grigore rodica, June 05, 2009

este indicat si in hipertiroidie cu oftalmopatie ?

...
scris de vizitator, November 28, 2009

si eu beau si ma simt bine de la ceaiul verde


...
scris de vizitator, November 28, 2009

cu toate ca se spune ca nu dormi noaptea eu din contra ma culc devreme



...
scris de vizitator, November 28, 2009

trebuie baut inainte sau dupa masa asta nu stiu/

...
scris de cristara, October 26, 2010

sunt o persoana hipertensa si as vrea sa stiu un pic mai mult despre aces ceai ,pentru ca acum cateva zile am baut un pahar si m-am simtit un pic agitata si cred ca nu pot sa beau aces ceai ...as dori un raspuns


...
scris de elissa dari, April 07, 2013

important e ca nu trebuie baut fierbinte ...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii