Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Martin Scorsese a regizat reclama TV pentru un nou parfum masculin de la Chanel

Miercuri, 17 Februarie 2010
Martin Scorsese a regizat reclama TV pentru un nou parfum masculin de la Chanel
foto Hepta
Martin Scorsese
a luat o pauza de la realizarea de filme pentru a regiza o reclama TV pentru un nou parfum barbatesc Chanel, informeaza WWD.com.

Noua campanie Chanel va fi lansata la nivel international in luna septembrie si il are ca ambasador de brand pe actorul francez Gaspard Ulliel.

Oficialii companiei Chanel Fragrance and Beauté au refuzat sa furnizeze detalii privind noul parfum sau numele acestuia.

Spoturile au fost filmate in aceasta iarna, la New York.

"Filmarea reclamelor s-a desfasurat in New York, orasul care este o parte inerenta din vocabularul cinematografic al lui Martin Scorsese. Colaborarea cu cei mai importanti regizori contemporani este o traditie pentru Chanel. A lucra cu Martin Scorsese, unul dintre cei mai buni, poate chiar cel mai bun la ora actuala, este un privilegiu pe care brandul nostru il astepta de mult", a spus Andrea D'Avack, presedinte Chanel, informeaza Mediafax .

Alte perechi cinematografice celebre reunite de reclamele Chanel in trecut au fost Nicole Kidman si Baz Luhrmann si Audrey Tatou si Jean-Pierre Jeunet, pentru Chanel 5.

"Chanel lucreaza cu regizori de film, pentru ca ei aduc profunzime, emotie si ceea ce numim «un supliment de suflet» sau o dimensiune adaugata", a spus D'Avack. "In cazul lui Scorsese stim ca avem parte de viziunea unei lumi complexe, dominata de adrenalina si cu imagini uimitoare", a adaugat reprezentantul Chanel.

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii