Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011
Saloane cosmetica

Weddingshow - Targ de nunti

Vineri, 21 Decembrie 2007
Weddingshow - Targ de nuntiExpo 24 va invita la Weddingshow, expozitie ce va reuni agentii organizatoare de nunti / evenimente / petreceri, distribuitori si producatori de imbracaminte si incaltaminte specifica ( rochii de mireasa, costume, pantofi, etc. ), bijuterii / verighete, flori si aranjamente florale, sunet si lumini pentru evenimente, si in general tot ceea ce tine capitolul organizare de nunti / evenimente.

 

Laura Olteanu la Bucharest Fashion Week

Luni, 03 Decembrie 2007

Laura Olteanu la Bucharest Fashion WeekIn cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week 2007, Laura Olteanu a realizat o colectie de rochii de mireasa pentru sezonul     primavara - vara 2008, in colaborare cu designerul Mihai Albu.

Stilul non-conformist al Laurei Olteanu s-a facut remarcat prin rochii voluminoase, cu diferite aplicatii de cristale Swarovski, broderii fine din dantela, lucrate manual, cu multa atentie si dragoste. 
 

Brumihar, la Bucharest Fashion Week

Miercuri, 28 Noiembrie 2007

Brumihar, la Bucharest Fashion WeekLuni, 26 noiembrie in cea de-a patra zi a Bucharest Fashion Week, domnisoarele au putut admira superbele rochii de mireasa, purtand semnatura Carmen Iliescu, designer-ul Casei de moda Brumihar.

Rochitele de mireasa pentru sezonul     primavara - vara 2008 sunt fastuoase, asemenea unei printese, avand crinolina, broderii fine din dantela si voaluri lungi. 
 

Cu voal sau fara?

Vineri, 09 Noiembrie 2007

Cu voal sau fara?Mult asteptata zi se apropie cu pasi repezi, iar tu nu stii exact ce rochie de mireasa sa alegi si daca sa mai optezi pentru vestitul voal? Daca se mai poarta sau nu? Sau daca nu gresesti renuntand la purtarea lui, in ziua nuntii tale? Oare mireasa mileniului trei mai poarta sau nu voal? 
 

Alege tortul perfect pentru nunta ta!

Marti, 06 Noiembrie 2007

Alege tortul perfect pentru nunta ta!O sa fii mireasa in curand si vrei ca totul sa fie perfect. Ai grija ca toate pregatirile sa ti le faci din timp.

Rochia de mireasa, verighetele, costumul mirelui, sala de dans, muzica, invitatiile si in special, tortul trebuiesc planificate cu cel putin jumatate de an, inainte ca tu sa-ti unesti destinul cu iubirea vietii tale!
 
Mai departe...
  • Cele mai hot modele de verighete!
  • Coafuri sexy pentru mirese moderne
  • Machiajul miresei - impecabil si delicat
  • Accesorii de...mireasa
‹‹ Start ‹ Inapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 Inainte › Sfarsit ››

Rezultate 145 - 153 din 154
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii