Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011
Saloane cosmetica

The Heart Truth's Red Dress, New York Fashion Week

Luni, 11 Februarie 2008

The Heart Truth's Red Dress, New York Fashion WeekSaptamana Modei de la New York, a inceput cu o prezentare de moda, realizata  intr-un scop caritabil, ce s-a adresat bolilor de inima.

Astfel, podiumul a fost invadat de aproximativ 20 de celebritati din lumea filmului sau a muzicii, care au fost imbracate in cele mai sexy rochite rosii.
 

Prada la Milan Fashion Week

Vineri, 08 Februarie 2008
Prada la Milan Fashion WeekMilan Fashion Week reprezinta cu siguranta evenimentul anului in materie de moda pentru intreaga Italie si nu numai. Cu aceasta ocazie, marile case de moda isi dovedesc inca o data valoarea, punand la dispozitia spectatorilor cele mai noi colectii.


 

Colectia Missoni, primavara - vara 2008

Miercuri, 06 Februarie 2008
Colectia Missoni primavara - vara 2008Missoni este unul dintre brandurile cele mai apreciate atunci cand vorbim exclusiv despre moda milaneza. Fondata de Rosita si Ottavio Missoni, casa de moda a cunoscut un real succes inca din anii '70, rezistand pana in prezent intr-un domeniu dur si competitiv, unde doar cei mai buni reusesc sa se mentina.


 

DKNY, toamna - iarna 2008, Fashion Week New York

Marti, 05 Februarie 2008

DKNY, toamna - iarna, Mercedes Fashion Week New York Casa de moda DKNY a celebrului designer Donna Karan, a prezentat noua colectie pentru sezonul toamna - iarna 2008, pe 3 februarie, la New York.

Evenimentul a fost organizat in cadrul Saptamanii Modei - Mercedes Fashion Week New York, care se desfasoara in perioada 1 - 8 februarie 2008. 
 

Christian Dior, primavara - vara 2008, Paris

Joi, 31 Ianuarie 2008

Christian Dior, primavara - vara 2008, ParisSpectacolul oferit de Christian Dior pe podiumul Haute Couture, de la Paris a fost exceptional si extravagant. Pentru colectia primavara - vara 2008, designerul s-a inspirat din Asia si a transformat chimonoul gheiselor, intr-o arta sofisticata si moderna.
 
Mai departe...
  • Giorgio Armani, primavara - vara 2008, Paris
  • Givenchy, colectia primavara - vara 2008
  • Jean Paul Gaultier - prezentare la Haute Couture, Paris
  • Ultima prezentare Valentino!
‹‹ Start ‹ Inapoi 51 52 53 54 55 56 Inainte › Sfarsit ››

Rezultate 469 - 477 din 499
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii