Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

A opta editie Estetika&Wellness, 3-6 martie 2011

Joi, 06 Ianuarie 2011
A opta editie Estetika&Wellness, 3-6 martie 2011 Revista Les Nouvelles Esthetiques instaureaza Dictatura Femeilor in Saptamana Frumusetii, intre 3 si 6 martie, cand la Sala Palatului din Bucuresti are loc cel mai important eveniment dedicat frumusetii: a opta editie a Congresului International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques si expozitia Estetika&Wellness 2011.

Chiar intre Martisor si 8 Martie, in centrul Capitalei, la Estetika&Wellness femeile beneficiaza de cele mai frumoase si incitante cadouri „estetice”, toate reunite sub tema VIITORULUI, informeaza comunicatul de presa al organizatorilor. 

Imaginea unui eveniment al industriei de beauty nu putea fi decat o frumusete la superlativ, doamna Valentina Pelinel - chip proaspat si sanatos, cat mai aproape de natural. Aceasta este tendinta cea mai pregnanta a viitorului: reintoarcerea la naturalete pentru ca „esenta este naturaletea” asa cum o exprima Valentina Pelinel, imaginea Estetika&Wellness. 

Mesajul Valentinei pentru toate femeile „frumusetea reala este cea naturala. Barbatilor le place femeia care se trezeste dimineata cu zambetul pe buze si care ramane placuta si simpatica in mod firesc, natural, intreaga zi si, de ce nu, intreaga viata. Restul sunt adaosuri ocazionale.” 

Cele mai mari si mai prestigioase firme de beauty din Romania, aduse sub acelasi acoperis in cadrul Estetika&Wellness, s-au inscris la cursa viitorului frumusetii si isi vor prezenta cele mai noi produse beauty formulate cu cele mai noi ingrediente, cele mai inovatoare tehnici si tehnologii de infrumusetare care vor duce femeia la nivelul urmator. Totul fara a uita de indemnul Valentinei  „esenta este naturaletea”.

Toate participantele, dar si participantii preocupati de look-ul lor, vor avea acces in premiera la cele mai proaspete informatii din vastul domeniu al infumusetarii si vor avea sansa de a „fura meserie” de la cei mai buni specialisti in frumusete din Romania si din strainatate. Plus vor avea ocazia de a participa la cele mai tari concursuri si show-uri de machiaj, coafura si nailart, sustinute de nume recunoscute pe scena beauty romaneasca si nu numai.
     
Va asteptam la Estetika&Wellness, intre 3 si 6 martie, la Sala Palatului, pentru a va lua cadoul frumusetii.


Te-ar putea interesa:
  • Lansarea colectiilor primavara - vara 2011 a cinci designeri romani - 23 martie

    Pe data de 23 martie 2011, la ora 19:00, va invitam la mallul AFI Palace Cotroceni, la magazinul People’s Fashion Gallery, situat in apropierea intrarii principale din bulevardul Timisoara, unde va avea loc lansarea noilor colectii de primavara-vara ale designerilor Florin Dobre, Corina Vladescu, Iris Serban, Anca si Silvia Negulescu.

  • New York Fashion Week - A opta zi

    Designerii care au prezentat in ultima zi a Festivalului Mercedes Benz New York Fashion Week sunt Ralph Lauren, Allude, Isaac Mizrahi, Trias, Calvin Klein, Chocheng, Argentine Designer Collections si Tommy Hilfiger.

  • Expomariage - 18, 19, 20 martie, la Timisoara

    In perioada 18-20 martie 2011, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, impreuna cu Revista Mireasa, ii asteapta la cea de-a sasea editie a EXPOMARIAGE pe toti cei care se gandesc la casatorie si isi pregatesc nunta.

  • La Dolce Vita, a 8-a editie V for VINTAGE

    In weekendul 5 – 6 mai 2012, Sala Dalles a fost locul de intalnire a peste 2.500 de persoane indragostite de cultura modei si de stilul de viata La Dolce Vita. La cea de-a 8-a editie V for VINTAGE vizitatorii au gasit vintage autentic, au intalnit designeri, gustat bunatati si incercat creme bio & organice.Timp de doua zile, V for VINTAGE a trait La Dolce Vita alaturi de publicul din Bucuresti, sub toate aspectele posibile.

  • My Grandma's Backyard - aniversare la cea de-a patra editie

    My Grandma's Backyard (MGB) a devenit pata de culoare pe panza gri cu care Bucurestiul ne-a obisnuit.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii