Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

ADAM prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 21 Noiembrie 2011
ADAM prezinta colectia de primavara-vara 2012Adam Lippes a adus primavara in adevaratul sens al cuvantului prin colectia sa de primavara-vara 2012.

Designer-ul a folosit culori delicate de primavara, rozul, violetul, nuantele de lila, toate ducandu-ma cu gandul la florile de primavara...

Bineinteles, tinutele alb-negru sau cele in nuante de gri, nu lipsesc, fiind prezente pe toate podiumurile si in sezonul cald.


Adevarul este ca e mai usor sa ne putem baza mereu pe o combinatie cu care stim sigur ca nu vom da gres, mai ales cand in colectia ADAM avem atatea combinatii interesante, din piese accesibile.


Materialele folosite sunt in mare parte foarte usoare, de vara, multe dintre ele foarte transparente insa sunt cu siguranta materiale pe care orice femeie le adora fiind confortabile si sexy! Lippes a folosit in special matase, satin, in, organza, bumbac si nemuritorul denim.


Designer-ul a optat atat pentru tinute curate, monocolore, cat si pentru tinute cu imprimeuri. Iar fiindca am spus mai devreme faptul ca primavara s-a regasit pe podiumul colectiei ADAM,  imprimeurile au fost in mare parte florale, in diferite forme si dimensiuni. Combinatiile de imprimeuri sunt interesante si nu aglomereaza tinutele. Putem lua ca exemplu camasa cu buline combinata cu fusta cu imprimeu floral. Efect retro-chic.


In colectia ADAM se pot regasi mai multe tipologii de femei, fiind diversificata prin gama larga de tinute. Tinute conservatoare, adolescentine, romantice, jucause, sexy, elegante, retro, toate fac parte din noua colectie ADAM.


Detalii precum machiajul natural cu efect de bronz light si coafura lejera out of bed, nu au facut decat sa intregeasca look-ul fresh de primavara


Cu toate ca designer-ul Adam Lippes prin colectia aceasta a reusit sa aduca primavara pe podium, din pacate mai avem de asteptat pana la sosirea ei. Pana atunci putem admira superbele creatii marca ADAM in colectia de primavara-vara 2012.

adam-1.jpg
adam-10.jpg
adam-11.jpg
adam-12.jpg
adam-13.jpg
adam-14.jpg
adam-15.jpg
adam-2.jpg
adam-3.jpg
adam-4.jpg
adam-5.jpg
adam-6.jpg
adam-7.jpg
adam-8.jpg
adam-9.jpg
 

Sursa foto: Hepta

Autor: Patricia Ter



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii