Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!

Vineri, 11 Iulie 2008

Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008! Designerul Emilio Pucci a creat pentru vara 2008 accesorii viu colorate, care sa se potriveasca de minune la tinutele vaporoase, elegante.

Astfel, pentru ca vara sa fie asa cum ti-ai dorit poti adauga tinutelor tale, personalitate, prin accesoriile viu colorate - supradimensionale.






Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!Designerul Emilio Pucci propune pentru vara 2008, papucei cu imprimeu colorat, funde din satin, sandale cu toc inalt, impletite si prinse pe glezna, posete mari realizate din petice de piele (in nuante de bej, galben, crem, alb), posete plic (roz, bleu, verde - cu figuri geometrice), cu franjuri si margele aplicate, bratari supradimensionale (rotunde, hexagonale).






Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!Talentul si maestria designerului, imbinate cu pasiune si multa munca au dus la realizarea unor accesorii chic, elegante, potrivite sezonului cald.

Emilio Pucci
s-a "jucat" cu nuantele si culorile vii, transformand accesoriile de vara in adevarate opere de arta.







Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!Din colectia sa nu lipsesc combinatiile indraznete, cum ar fi: portocaliu, galben, rosu sau roz, verde si albastru.

Daca iubesti culorile neon, cu siguranta, iti vor placea si accesoriile italianului Emilio Pucci.

Feminine, chic, glamour, tineresti, proaspete si senzationale - acestea sunt cuvintele de ordine ce desemneaza colectia de accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008.


Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei de
accesorii Emilio Pucci aici...





Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Accesorii cu stil – Emilio Pucci

    Se pare ca dragonii si cultura chineza in general au fost sursa de inspiratie pentru accesoriile din colectia de Primavara/Vara 2013 Emilio Pucci, creata de talentatul designer Peter Dundas.

  • Emilio Pucci prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Peter Dundas, responsabilul pentru colectia de primavara vara 2012 Emilio Pucci, a fost inspirat de perioada de inceput a anilor '70. Colectia ne poarta in zona Coastei de Azur, ne duce cu gandul la senzualitatea lui Brigitte Bardot si ne recomanda stilul gypsy!

  • Costume de baie Emilio Pucci

    Vara este aproape si deja iti faci planuri pentru vacanta. Gandul ca vei merge la mare, unde te vei bronza si balaci in voie, deja te binedispune si te face nerabdatoare. Un singur lucru ai omis: costumul de baie potrivit!

  • Vara 2008 - accesorii florale pentru par

    Vreti sa fiti pur si simplu irezistibile in acest sezon? Celebrele Case de moda Anna Sui, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Christian Dior, Luca Luca si Jennifer Behr propun pentru vara 2008 accesorii de par inedite. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara, prin accesoriile colorate (mov, rosu, galben, albastru, verde), sub forma de flori (trandafiri, frezii, liliac), fluturi, intr-o multitudine de materiale pretioase (satin, matase), cu aplicatii de cristale Swarovski.

  • Emilio Pucci prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Emilio Pucci aduce senzualitatea fara inhibitii pe podiumul de moda. Designer-ul Peter Dundas a dorit sa atinga atat latura puternica a unei femei, cat si latura feminina si delicata.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii