Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii de la Met Gala 2012

Miercuri, 09 Mai 2012
Accesorii de la Met Gala 2012Fiecare rochie magnifica care a fost purtata seara trecuta pe covorul rosu la Met Gala, a fost completata de accesorii pe masura.

Am aruncat o privire la detalii: bijuterii, genti si pantofi, care au intregit tinutele vedetelor prezente la acest eveniment.

De la cerceii extravaganti ai lui Gwyneth Paltrow pana la pantofii lui Florence Welsh, accesoriile de la Met Gala merita atentia noastra.

Haideti sa vedem cateva dintre aceste accesorii care poate va inspira si pe voi pentru urmatoarele evenimente la care veti participa.

January Jones a purtat un colier vintage din anul 1955 marca Cartier, care se asorteaza perfect cu rochia ei intr-o culoare vie.

Accesorii de la Met Gala 2012

Genata plic in doua nuante a lui Eva Mendes, s-a asortat cu rochia ei rosu aprins marca Prada.

Accesorii de la Met Gala 2012

Tocurile cu strasuri de la pantofii Prada purtati de Gwyneth Paltrow, au atras atentia fotografilor chiar in momentul in care aceasta a pasit pe covorul rosu.

Accesorii de la Met Gala 2012

Leighton Meester a dat un accent luxos intregului look printr-o geanta plic aurie cu pietre semipretioase marca Marchesa.

Accesorii de la Met Gala 2012

Milla Jovovich a purtat la rochia ei cu paiete, o geanta plic asemanatoare, dar cu paiete aurii.

Accesorii de la Met Gala 2012

O pereche de cercei plini de stil din aur, marca Wilfredo Rosado, au intregit look-ul actritei Jessica Alba.

Accesorii de la Met Gala 2012

Acesoriul de par cu pietre semipretioase al actritei Emma Stone a fost ultimul detaliu care a completat look-ul romantic adoptat de aceasta.

Accesorii de la Met Gala 2012

Gwyneth Paltrow a optat pentru un coc simplu care sa evidentieze atat trasaturile ei fine cat si o pereche de cercei cu pietre pretioase Anna Hu Haute Joaillerie.

Accesorii de la Met Gala 2012

Trebuie sa apreciem accentul pe care il dau acesti cercei de culoarea cobaltului, tinutei negre pe care Rosario Dawson a ales-o.

Accesorii de la Met Gala 2012

Florence Welch s-a jucat cu look-ul ei, optand pentru o rochie interesanta de la Alexander McQueen si o pereche de pantofi interesanti de culoare roz deschis.

Accesorii de la Met Gala 2012

Bratarile lui Jessica Stam pline de pietre pretioase, s-au asortat perfect cu rochia ei cu broderii.

Accesorii de la Met Gala 2012

Aceste accesorii minunate pe care le-au purtat vedetele prezente la Met Gala in acest an, pot fi o sursa de inspiratie pentru voi, la evenimentele din aceasta vara.

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Tinutele de la Met Gala 2012

    Met Gala 2012 este un eveniment care a strans toata lumea buna din aria mondena.

  • Stil vintage la Met Gala 2012

    Coafuri si machiaj in stil vintage s-au evidentiat anul acesta pe covorul rosu la Gala Met 2012. Vedete ca Jessica Chastain, Claire Danes, Jessica Alba, Camilla Belle si Amber Heard au adoptat acest stil vintage, atat prin tinuta lor, cat si prin coafuri si machiaj.

  • Gala AVANPREMIERE editia a 9-a, Primavara-Vara 2012

    Gala AVANPREMIERE ajunge in acest sezon la cea de-a noua editie! 11 designeri, nume consacrate, dar si noi talente, isi vor prezenta colectiile pentru sezonul primavara-vara 2012 in cadrul evenimentului ce va avea loc pe 17 noiembrie la Muzeul National de Arta Contemporana.

  • 5 Combinatii de Accesorii

    Accesoriile voastre au acelasi efect si impact ca si hainele pe care le purtati, asa ca azi incercam sa reinventam felul in care purtati bratarile si lanturile.Acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa achizitionati accesorii noi, ci trebuie sa va bazati mai mult pe regandirea modului de accesorizare si pe idei noi de combinare a accesoriilor pe care le aveti deja.Pentru a dovedi punctul nostru de vedere aveti mai jos cinci combinatii perfecte de accesorii pe care sa le incercati si voi.

  • Accesorii „fashion”

    Suntem in luna mai, soarele si-a facut aparitia la orizont, prin urmare hai sa iti prezint tendintele in materie de bijuterii pentru sezonul de vara 2011. Coliere, cercei, inele si bratari, iata accesoriile care iti vor lumina vara in acest an.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii