Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alberta Ferretti – Primavara/Vara 2013

Vineri, 01 Februarie 2013
Alberta Ferretti primavara vara 2013Desi putin cunoscute la noi, colectiile Albertei Ferretti sunt cu adevarat speciale. Rochii de seara ca ale ei, nu vei gasi in nicio alta colectie. De aceea sunt probabil mereu in centrul atentiei la prezentarile sale. Delicate, elegante, eterice dar in acelasi timp puterice - asa am putea descrie pe scurt creatiile Ferretti.

Pentru sezonul de primavara vara 2013, designerul a avut o abordare incontestabil mai bogata in elemente decorative pentru toate tinutele sale de gala. Multe straturi de tul, materiale lucioase, paiete, franjuri, si desigur, multa dantela. Pe fundalul prezentarii, un videoclip cu muzica placuta, imitand valurile marii ne devoaleaza sursa de inspiratie a creatoarei.

Machiajul modelelor a fost unul neutru, pe o piele, cm altfel decat bronzata. Parul „wet-looking” (tendinta prezenta si anul acesta pe podiumuri) a intregit perfect atmosfera usor oceanica.

Noua ne plac rochiile ei. Voua?

Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Alberta Ferretti prezinta Colectia Resort 2013

    Tema recurenta a colectiilor resort a fost atmosfera optimista si libertina a anilor ’70, iar Alberta Ferretti a fost printre ultimii designer care si-au pus amprenta pe aceasta decada. Aceasta a inlocuit piesele sobre, negre din colectia de toamna cu rochii usoare si piese tricotate care parca te indeamna sa-ti pui castile si sa asculti melodia Waiting for the Sun a celor de la The Doors pe repeat.

  • Alberta Ferretti prezinta colectia de primavara 2012

    In colectia de primavara 2012, Alberta Ferretti a prezentat o serie de talii lasate, pliuri elegante si cusaturi complicate.Pentru o casa de moda care s-a fondat pe piese de sifon, usoare, alegerea lenjeriei ca si subiect central a parut adecvata, in special pentru un sezon in care Ferretti reuseste sa ofere constant solutii pentru evenimentele de vara: nunti, petreceri in aer liber, reuniuni de familie, s.a.m.d. Rochia alba cu bretele subtiri si insertii de dantela ne-a dus cu gandul la rochiile tip lenjerie decupate, ale anilor ’90, favorizate de Kate Moss si Courtney Love (ca sa nu-l mentionez pe Marc Jacobs in perioada sa Perry Ellis).

  • Tinuta de designer, Alberta Ferretti

    Alberta Ferretti este cea care ne va da astazi o lectie de stil prin tinuta de designer etalata recent la un eveniment.

  • Alberta Ferretti Bridal Collection: o colectie unica de rochii de mireasa

    Ferm convinsa de faptul ca moda trebuie sa vorbeasca lumii despre Femeie, Alberta Ferretti prezinta colectia unica de rochii de mireasa.

  • Emma Watson si Alberta Ferretti colaboreaza pentru o colectie organica

    Actrita Emma Watson va colabora cu designerul Alberta Ferretti pentru realizarea unei colectii organice. Starul din seria de succes Harry Potter se arata astfel preocupata de materialele din care sunt realizate hainele si isi doreste aparitia eticii si in domeniul modei, informeaza catwalkqueen.tv. 

Mesaje (3) »
...
scris de Hispanitas ShoesHandbags, March 18, 2013

Unul dintre cei mai redutabili producatori de produse din piele, Hispanitas ShoesHandbags, a intrat pe piata din Romania, spre fericirea femeilor care sunt intr-o permanenta cautare a perfectiunii. Pantofii Hispanitas au darul aproape inegalabil de a fi confortabili si, in acelasi timp, foarte moderni! Puteti vizualiza produsele aici: http://www.hispanitas.ro/shop-online sau ne puteti vizita in magazinul Hispanitas din Mall Baneasa Shopping City!

...
scris de Fake Tag Heuer Watches for Sale, November 20, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>Replica Watches for Women</a> .

...
scris de Luciana Fashion, November 23, 2015

De fiecare data cand vine vorba de rochii de seara, voi alege atelierele de <a rel="nofollow" href="http://www.ballerina.ro" alt="Croitorie Bucuresti" title="Croitorie Bucuresti">Croitorie</a> care pot face ca orice rochie sa-ti sculpteze silueta perfect. Fiind greu sa gasesti un atelier cu croitorese pricepute, care sa nu-ti strice materialele sau cu care sa-ti pierzi timpul, va recomand www.ballerina.ro.

Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii