Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alexander McQueen – Primavara/Vara 2013

Vineri, 01 Februarie 2013
alexandre mcqueen primavara vara 2013Faptul ca Alexander McQueen stie sa faca show, nu mai e o noutate pentru nimeni iar prezentarea colectiei de primavara-vara 2013 nu face nici ea exceptie! Colectia este un exuberant mix de corsete, peplumuri, fuste suprapuse si, desigur, multe, multe texturi.

Inspiratia prezentarii o reprezinta mierea de albine si fagurele, ale carui forme hexagonale se regasesc peste tot. Piesele colectiei sunt strucurate si complexe. Blazerele au peplumuri diverse, bustiere sunt dintre cele mai interesante iar aripioarele de albina si hexagoanele sunt omniprezente. Corsetele si curelele accentueaza intr-un mod elegant talia, pentru a subtia intreaga tinuta.

Materialele si texturile ofera creatiilor detalii surprinzatoare. Bustierele rochiilor sunt si ele decorate  cu elemente „apicole” in timp ce fustele lungi sunt sustinute in mare parte de crinoline. Florile in relief aplicate pe rochii completeaza perfect tema colectiei. Mastile traditionale ale apicultorilor au fost transformate de Alexander McQueen in palarii extravagante prin care e destul de greu sa vezi fata modelelor.

Per total, colectia este o explozie de culoare, forme si arome. Impresionant am spune noi. Voi?

Sursa foto: Hepta
Te-ar putea interesa:
  • Alexander McQueen prezinta Colectia Resort 2013

    A trecut ceva timp de cand designerii au ales sa se concentreze pe creearea unui costum cu pantaloni extraordinar pentru femei, insa Sarah Burton, numarandu-se printre fanele pantalonilor, si-a indreptat atentia spre acest model pentru colectia resort 2013.

  • Alexander McQueen prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Sarah Burton a reusit sa realizeze o colectie absolut spectaculoasa pentru casa de moda Alexander McQueen. Colectia de toamna-iarna 2012/2013 ofera o sumedenie de forme organice neasteptate, ce sunt construite cu maiestrie.

  • Alexander McQueen prezinta colectia de primavara 2012

    Inainte de a incepe descrierea continutului colectiei de primavara Alexander McQueen, iata o poveste de dupa prezentare: Emmanuelle Alt, editoarea Vogue Franta, ajunsa prima in culise, a ingenunchiat si s-a inchinat in fata lui Sarah Burton, spunandu-i “Multumesc!”. In fundal, o armata de stagiari englezi sareau in sus de bucurie si se imbratisau, iar un publicist striga: “Va dati seama ca i-a pus sa maseze volanele cu mana”, iar Burton care isi pierduse vocea, croncanea spre jurnalisti: “Totul se rezuma la Gaia, la miracolul naturii, si al marii”. In spatele ei, rochiile atent construite din margele si perle, cu pliuri minuscule, filigrane de piele, cascade de volane si kilometrii de dantela, erau desprinse cu migala de pe manechine.

  • Alexander McQueen - colectia primavara 2009, ready-to-wear - Paris Fashion Week

    Copilul teribil al modei, asa cum a fost numit de-a lungul timpului, Alexander McQueen este fiul unui sofer de taxi, care a decis la 16 ani sa renunte la scoala si sa plece in urmarirea visului sau - cel de a deveni designer.

  • Alexander McQueen - Beijing McQueen

    Alexander McQueen deschide primul magazin in China. Casa de moda McQueen s-a bucurat de o crestere remarcabila in ultimele 12 luni, iar mare parte din merit ii apartine directorului de creatie Sarah Burton, care a creat rochia de mireasa a ducesei de Cambridge.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii