Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alexander Mcqueen toamna - iarna 2009-2010

Joi, 03 Septembrie 2009


Alexander Mcqueen toamna - iarna 2009-2010Alexander Mcqueen si-a lansat colectia toamna-iarna 2009 - 2010 in cadrul Resortului ce a avut loc in New York pe 17 iulie 2009.

Designerul a avut ca sursa de inpiratie in realizarea colectiei atelierul de creatie al unui pictor. Pornind de la acest element, el a realizat imprimeuri cu motive artistice. Stropii de culoare si printurile grafice fac din aceasta colectie una inedita.

Prin colectia sa, Alexander McQueen atinge toate tendintele acestui sezon. In ea regasim vestimentatii de piele cu influente rock, imprimeuri cu dungi si colanti cu printuri grafice, pantalonii cu turul lasat, precum si influente glamour, toate fiind in voga sezonul acesta.

Din punct de vedere cromatic se incadreaza tendintelor predominante, folosind frecvent albastru Klein si bleumarinul in combinatie cu rosu puternic. Pe langa aceste culori mai regasim galben pai, gri si nonculorile.

In intreaga colectie predomina o simetrie perfecta care este negata insa din cand in cand de cate o vestimentatie asimetrica.

Tendinta de geometrizare prezenta in toate colectiile designerului nu lipseste nici aici, unele dintre vestimentatii avand umerii construiti cu muchii.

Ce m-a atras cel mai mult din aceasta colectie este o camasa foarte geometrizata, cu umerii mult evazati, drepti, cu un imprimeu cu dungulite foarte finut. Este o camasa deosebita, extravaganta, dar cu stil. Iar in combinatie cu pantalonii stransi pe picior de culoare bleumarin arata extraordinar.

Din punct de vedere al materialelor, Alexander McQueen foloseste foarte mult satinul, jeans-ul, matasea si dantela.

In colectie predomina siluetele filiforme.

Eleganta si feminitatea exceleaza in aceasta colectie rafinata, punand amprenta stilului inconfundabil al lui Alexander Mcqueen.


Lavinia Nistor

Sursa foto: style.com


01m.jpg
02m.jpg
03m.jpg
04m.jpg
05m.jpg
06m.jpg
07m.jpg
08m.jpg
09m.jpg
10m.jpg
11m.jpg
12m.jpg
13m.jpg
14m.jpg
15m.jpg
16m.jpg
17m.jpg
18m.jpg
19m.jpg
20m.jpg
21m.jpg
22m.jpg
23m.jpg
24m.jpg
25m.jpg
26m.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Alexander McQueen: toamna-iarna 2011/2012

    Prezentarea colectiei Alexander McQueen pentru sezonul toamna-iarna a avut loc la Paris, in palatul si temnita La Conciergerie, unde a fost intemnitata regina Maria Antoaneta. Cu siguranta ca unora, aceasta prezentare de moda le-a trezit unele amintiri.

  • Alexander McQueen - toamna 2009 - ready-to-wear

    Alexander McQueen este recunoscut in lumea modei drept unul dintre cei mai extravaganti si rebeli designeri. Colectiile lui vin de cele mai multe ori cu elemente neasteptate, socante chiar. Futurismul si bizarul sunt la ele acasa, iar noutatea reprezinta un element de baza al colectiilor designerului britanic, fara de care acesta s-ar nega pe sine.

  • Alexander McQueen prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Sarah Burton a reusit sa realizeze o colectie absolut spectaculoasa pentru casa de moda Alexander McQueen. Colectia de toamna-iarna 2012/2013 ofera o sumedenie de forme organice neasteptate, ce sunt construite cu maiestrie.

  • Alexander McQueen - colectia primavara 2009, ready-to-wear - Paris Fashion Week

    Copilul teribil al modei, asa cum a fost numit de-a lungul timpului, Alexander McQueen este fiul unui sofer de taxi, care a decis la 16 ani sa renunte la scoala si sa plece in urmarirea visului sau - cel de a deveni designer.

  • Culori toamna - iarna 2009-2010

    Daca pana acum am vorbit despre tendintele din acest sezon in materie de pantofi, pantaloni, pulovere si alte articole de imbracaminte, trecem mai departe la tot ce inseamna culori care se poarta in toamna - iarna 2009-2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii