Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

American Music Awards 2008

Marti, 25 Noiembrie 2008
American Music Awards 2008Dupa European Music Awards a venit randul americanilor sa-si aduca la cunostinta preferintele in materie de muzica, prin decernarea American Music Awards (AMA).

Astfel, artistii cunoscuti pe tot mapamondul au fost invitati la Nokia Theatre, Los Angeles, cu mic cu mare, fiecare sperand ca la finalul serii sa paraseasca gala cu un trofeu in mana, acordat pentru al doilea an consecutiv de publicul care si-a votat preferatii on-line.

Marii castigatori ai anului 2008 au fost Rihanna si Chris Brown. Daca Rihanna si-a adjudecat premiile pentru cea mai buna artista R&B si rock/pop, iubitul acesteia a plecat cu replicile masculine ale trofeelor de mai sus, plus premiul pentru cel mai bun artist al anului.

Tinutele in care vedetele s-au intrecut au fost extrem de variate si inspirate... mai mult sau mai putin, dupa gust si inzestrare.

Rihanna a socat prin contrast. Daca la deschiderea galei a optat pentru o rochie semnata Zac Posen, afisand o alura vintage potentata de manusile extrem de fine, in timpul recitalului sau, artista a ales o tinuta a la Disturbia.

Cizmele lungi, peste genunchi se intrepatrund cu colantii extrem de mulati, care se mentin in voga printre vedete. In partea superioara, Rihanna a ales un corset, din piele, puternic accesorizat cu tinte ascutite si franjuri metalizati.

Si daca cele descrise mai sus nu vi se par suficiente, amintim si accesoriul desprins din povestile cu pirati - Rihanna a cantat nu intr-o ureche, ci intr-un ochi, celalalt fiind acoperit cu un petic specific piratilor, confectionat, evident, din pietre pretioase.

Taylor Swift s-a numarat si ea printre fericitele castigatoare ale unui premiu AMA. Tinuta ei a fost una ceva mai inspirata, artista preferand sa mearga la sigur cu rochia semnata Collette Dinigan si pantofii Louboutin.

Leona Lewis a fost o aparitie eleganta, ca intotdeauna. Un look mult mai ponderat, comparativ cu tenditele de la AMA.

Natasha Bedingfield a ales un look androgin, care o prinde extrem de bine si da dovada de curaj, de reinterpretare din partea artistei. La o tunsoare baieteasca, tanara a asociat un duex-pieces de culoare alba, pentru ca apoi sa opteze pentru o rochie alba, pastrand insa aerul usor masculin.

Asa cum ne-a obisnuit de ceva timp, Paris Hilton este un exemplu glorios pentru toate femeile - asa nu! Visand in continuare la un look de diva, Paris a ales o rochie mini, argintie, la care a asortat pantofi... aurii. Rezultatul s-a indepartat astronomic de termenul "diva", ramanand la maxim "Barbie". Alte comentarii sunt de prisos.

Christinei Aguilera ii prieste casnicia si maternitatea - rochia semnata Elie Saab ii pune in valoare formele, favorizand in egala masura o prestanta eleganta.

Desi Jordin Sparks este detinatoare unei voci care promite, din nefericire nu putem remarca acelasi lucru in privinta gusturilor sale vestimentare.

Tanara a ales o rochie Dolce & Gabbana, galbena, cu talie prinsa sub bust. In ceea ce priveste accesoriile - bijuteriile sunt semnate Nicole Khristine, iar suvitele roscate preferam sa nu stim a cui idee au fost. Imaginile vorbesc de la sine.


Ca in fiecare an, gala American Music Awards a fost un melanj de recomandari vestimentare pro si contra si o ocazie perfecta pentru vedete de a se afla sub lupa presei.


Andreea - Ina Gartoi



a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
a9.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
c1.jpg
c3.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Tinute American Music Awards 2010

    Pentru ca evenimentele din lumea muzicii si a showbiz-ului reprezinta nu numai consacrarea talentelor, ci si a noilor fashion icons, stilfeminin iti prezinta cele mai frumoase, dar si cele mai putin inspirate sau de-a dreptul deranjante aparitii de la gala American Music Awards 2010.

  • Genti la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos gasiti cateva genti pe care le-au ales vedetele sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

  • Pantofi la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor.Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante modele observate de noi, in special din categoria pantofilor si sandalelor purtate de vedete la acest eveniment.

  • Accesorii la MTV Music Awards: Bijuterii

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos sunt doar cateva dintre bijuteriile si accesoriile pe care vedetele le-au ales sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

  • Tinute MTV Video Music Awards 2010

    Ca in cadrul oricarui eveniment monden de anvergura, la MTV Video Music Awards 2010 (VMA) vedetele au etalat tinute de toate tipurile, de la cele intr-adevar elegante, la cele extravagante sau care frizeaza kitsch-ul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii