Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ann Demeulemeester prezinta Colectia Resort 2013

Duminica, 08 Iulie 2012
Ann Demeulemeester prezinta Colectia Resort 2013Spre deosebire de alti designeri de resort, care au pus accentul pe nou, nou, nou, Ann Demeulemeester s-a concentrat pe vechi, vechi, vechi.

Inca din 2008, designerul din Antwerp, a cautat prin arhivele sale de aproape 30 de ani de design pentru a reintroduce elemente ce i se pareau relevante la momentul respectiv. Si aici incepea adevarata munca, intrucat, atunci cand vrei sa readuci in atentie ceva cu adevarat valoros, trebuie sa-l adaptezi in asa fel incat sa merite sa fie purtat din nou.

Bineinteles, Ann Demeulemeester, a reusit de nenumarate ori sa faca tocmai acest lucru.

Aceasta tehnica a confirmat faptul ca designerul a creat de-a lungul timpului unele dintre cele mai bine croite si poetic nuantate haine ale generatiei sale, intorcandu-se mereu la piese constante precum pantalonii negri, maieurile din bumbac, camasile albe, vestele barbatesti, pantalonii de pajama, si tot asa, reusind sa le sublinieze caracterul atemporal.

Astfel, daca tanjeai dupa oricare dintre urmatoarele piese, norocul a dat peste tine: maieul alb din bumbac “Holly” din colectia de primavara 1998 (care s-a desfasurat pe un soundtrack realizat de Patti Smith recitand o poezie de Allen Ginsberg), jacheta de matase neagra din 2002, camasa asimetrica alba din bumbac prezentata in primavara 2005 care poate fi purtata oricum sau rochia neagra din 1993 care se incadreaza perfect in tendintele de acum, intrucat toate se regasesc in colectia resort 2013.     

Designerul insa nu s-a limitat doar la imbracaminte, aceasta a reintrodus in circulatie si o geanta de mana structurata din 1992, cu mici adaugiri, precum un buzunar pentru un iPhone sau un BlackBerry sau orice alta jucarie care nu exista acum 20 de ani.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Altuzarra prezinta Colectia Resort 2013

    In calitate de tanar designer, Joseph Altuzarra, nu-si permite sa priveasca colectia resort ca si o briza de aer proaspata intre prezentarile colectiilor obisnuite.

  • Balenciaga prezinta Colectia Resort 2013

    Nicolas Ghesquiere a descoperit recent faptul ca, Cristobal Balenciaga, a creat cateva costume pentru un spectacol de balet din 1930. Acest detaliu s-a dovedit a fi o adevarata revelatie care a inspirat partial colectia resort 2013: creatiile au “plutit” cu gratia hainelor “lichide” ale dansatoarelor surprinse in miscare.

  • 3.1 Phillip Lim prezinta Colectia Resort 2013

    Phillip Lim si-a gasit inspiratia pentru colectia resort 2013 aproape de casa, in propria gradina, in hortensiile care au inflorit in imprimeurile costumelor sale de matase. Insa, in afara acestor influente florale, colectia resort nu a mers intr-o directie extrem de feminina (sa nu uitam ca piesele din colectiile resort expira undeva in luna noiembrie).

  • Belstaff prezinta Colectia Resort 2013

    Va mai aduceti aminte de perioada in care calatoriile erau pline de farmec? Daca nu ati fost suficient de norocoase sa fi navigat pe Nil pe o corabie sau sa fi sorbit cocktail-uri pe Orient Express la inceputul anilor 1930, atunci probabil ca nu.

  • DKNY prezinta Colectia Resort 2013

    Intoarcerea la negru a celor de la DKNY a lovit exact centrul AND-ului brandului pentru toamna, in special in cazul articolelor pentru oras. Mica rochie neagra, o piesa apreciata de multe creaturi urbane tinere, a introdus cu usurinta acest mesaj in colectia resort.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii