Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Anna Sui retro - chic in toamna 2008

Marti, 26 August 2008

Anna Sui, retro - chic in toamna 2008 Retro - chic ar putea defini colectia Anna Sui pentru toamna - iarna 2008-2009.

Rochiile mini, alaturi de ciorapii cu model in culori vibrante (mov, portocaliu, bleu, rosu), vestele din blana in nuanta neonului si cizmele confectionate din catifea mov, cu franjuri iti confera o imagine usor hippie a femeii moderne.






Anna Sui, retro - chic in toamna 2008Designerul Anna Sui a creat pentru toamna - iarna 2008, tinute avangardiste cu influente rustice, pe ici pe colo, care toate la un loc, alcatuiesc o femeie puternica.

Materialele fluide in nuante de mov, albastru, verde, turcuoaz, rosu asortate cu cizmele pana la genunchi, cu lantisoarele la baza gatului avand pandative tip funde din satin, aduc un aer proaspat, tineresc intregii colectii.






Anna Sui, retro - chic in toamna 2008Non-conformista Anna Sui a "decorat" in aer rustic atat ciorapii, cat si posetele...Daca va place combinatia dintre rosu, bleumarin si portocaliu, cu siguranta, aceasta colectie este pe placul dvs.

De asemenea, din colectie nu lipsesc rochiile largi, lungi pana la glezne, cu maneci bufante la care Anna a asortat pantofi decupati cu talpa joasa.

Cum poate fi caracterizata colectia Anna Sui pentru toamna - iarna 2008? O colectie proaspata, tinereasca, indrazneata special conceputa pentru femeia puternica.


Intreaga colectie Anna Sui aici...



Anna Sui, retro - chic in toamna 2008Anna Sui, retro - chic in toamna 2008

Anna Sui, retro - chic in toamna 2008Anna Sui, retro - chic in toamna 2008

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Anna Sui prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Anna Sui are ca surse de inspiratie stilul anilor '60, imprimeuri regasite in anii '50 si rochiile purtate de Elizabeth Taylor. Colectia are atat rafinament, cat si accente folk.

  • Moschino, Chic&Comfy pentru Toamna 2012

    Colectia Moschino pentru toamna acestui an este perfecta pentru femeile urbane, stilate & cool: costume sexy, pantaloni cu imprimeuri, jachete din piele si rochii mini. Tinutele Moschino sunt seducatoare si luxuriante, unice si atractive, imbinand piese rock&roll cu accesorii glamour si costume din lana cu tocuri inalte si posete statement. Haideti sa vedem cele mai frumoase tinute semnate Moschino pentru aceasta toamna…

  • Coafuri toamna-iarna 2010: cocuri chic

    Cocul reprezinta una dintre coafurile mereu la moda, atat datorita usurintei de realizare, cat si datorita alurii sofisticate, dar usor de asortat la numeroase tipuri de tinute.

  • Coafura retro de vedeta

    De curand, doua vedete de prima clasa au aparut la premierele unor filme purtand cocuri similare. Aparent cel mai in voga truc in materie de coafura este sa ii dai cocului tau un look aparte: onduleuri ca in anii 1920. 

  • 5 Costume de Baie Retro

    Esti adepta feminismului? Volanele, fundele, bulinele si florile sunt preferatele tale si alegi mereu siluete dragute precum costumele de baie cu fusta sau intregi cu influente retro? Accesoriile tale preferate sunt bentitele late, posetele de paie si espadrilele cu platforme? Atunci vei adora propunerile noastre de costume de baie retro! Urmareste-le mai jos si inspira-te!

Mesaje (1) »
...
scris de lavi costas, September 04, 2008

super is amestecate culorile
rosu maro si albastru
deci ii geil

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii