Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Armani - Haute Couture toamna/iarna 2011-2012

Vineri, 08 Iulie 2011
Armani - Haute Couture toamna/iarna 2011-2012
Sursa foto: Hepta
Giorgio Armani a dedicat Japoniei colectia prezentata in cadrul saptamanii modei Haute Couture de la Paris . Designerul trimite pe podium sa defileze o gheisa sic si isi centreaza colectia in jurul unei cauze nobile, dedicand-o eforturilor de refacere a Japoniei.

Colectia Haute Couture pentru sezonul toamna – iarna 2011/2012 pe care casa de moda Armani a prezentat-o in cadrul saptamanii modei de la Paris a fost scaldata intr-o paleta cromatica eleganta si autumnala.

Intreaga colectie a avut un aer japonez, iar tinutele au fost inspirate din kimono-ul traditional din matase. Pantalonii se terminau cu curele obi, iar texturi japoneze cu imprimeuri florale puteau fi remarcate la inserturile buzunarelor.
 
Manechinele au fost imbracate in fuste creion stramte cu imprimeuri Ikebana si flori de cires si au defilat mladios pe podiumul din lac negru ca niste vechi Geishe.

armani-hautecouture10.jpg
armani-hautecouture11.jpg
armani-hautecouture12.jpg
armani-hautecouture7.jpg
armani-hautecouture8.jpg
armani-hautecouture9.jpg
 


Designerul a introdus in colectia sa elemente specifice costumului traditional japonez, precum cureaua obi. Corsajele usor departate de corp au fost legate cu o panza usoara neagra.

Tinutele au fost inspirate de picturile de pe peretii Shoji din saloanele traditionale Kyoto in care se serveste ceaiul.

Tema japoneza a fost prilejul ideal pentru a demostra atractia designerului fata de minimalismul Zen si pentru a etala metodele complicate de broderie si tehnicile de cusut specifice atelierului sau, care au reusit sa redea in materiale texturi similare bambusului.

Printre piesele incluse in colectie s-au numarat pantalonii cu talie inalta, din catifea neagra, combinati cu fracuri si jachete kimono.

Colectia a fost stralucitoare si moderna, dar si-a pastrat aerul clasic si elegant pe care cei fideli brandului se asteptau sa-l regaseasca intr-o colectie haute couture Armani. In acelasi timp, a ofeir o inspiratie proaspata si o eleganta clasica ce transcend limitele temporale si se mentin perene.

armani-hautecouture1.jpg
armani-hautecouture2.jpg
armani-hautecouture3.jpg
armani-hautecouture4.jpg
armani-hautecouture5.jpg
armani-hautecouture6.jpg
 


Colectia reprezinta o adevarata opera de arta, o arta estetica desprinsa parca din perioada japonismelor. Colectia este invaluita in imprimeuri florale, florile pictate manual regasindu-se atat pe obiectele de imbracaminte, cat si la accesorii. Flori din metal au fost adaugate la colectia de genti cu care au fost accesorizate tinutele.

Pe langa gentutele in stil clutch, tinutele au fost accesorizate cu palarii mari care aduceau cu arta origami.

Pentru colectia sa, Armani a ales texturi mai sofisticate precum matasea cu imprimeuri florale, paiete puternic colorate si piei exotice. Trendul pe care Armani il inspira prin colectia lui trimite spre texturi luxoase, deloc simple, dar foarte elegante.

Gheise reinventate imbracate in tinute din matase cu delicate imprimeuri florale pictate manual, in nuante solare de rosu si portocaliu au venit din Tara Soarelui Rasare si au poposit pe podiumul saptamanii modei haute couture de la Paris, incantand privirile celor prezenti cu imprimeuri picturale, grafisme si origami pe post de palarii.

Prezentarea de moda, intitulata ”Omagiu Japoniei„, a avut loc la Palatul Chaillot din centrul Parisului, in cursul zilei de 5 iulie.

armani-hautecouture13.jpg
armani-hautecouture14.jpg
armani-hautecouture15.jpg
armani-hautecouture16.jpg
armani-hautecouture17.jpg
armani-hautecouture18.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii