Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Au inceput inscrierile pentru concursul de design "createurope"

Marti, 24 Februarie 2009
Au inceput inscrierile pentru concursul de designTinerii designeri si studentii de la facultatile de design vestimentar din Romania sunt invitati sa participe la cea de-a doua editie a "createurope", transmite Institutul Cultural Roman "Titu Maiorescu" din Berlin, informeaza MEDIAFAX.

Concursul a fost initiat in anul 2008 de Institutul Goethe, in colaborare cu reteaua EUNIC a institutelor culturale europene din Berlin.
   
Cei interesati isi pot depune portofoliile pana la data de 15 iunie. O comisie specializata, formata din designeri vestimentari, jurnalisti si profesionisti din domeniul modei, va alege dintre candidati 30 de finalisti, care isi vor prezenta colectiile la Berlin, in luna octombrie.

In cadrul acestui spectacol de moda vor fi acordate patru premii: Premiu pentru cel mai bun debut - va fi premiata o colectie intreaga, care iese in evidenta prin creativitate, multilateralitate si unicitate -, care consta intr-o bursa de 12 luni la Berlin si posibilitatea realizarii unei colectii proprii pentru firma Quelle, Premiul pentru colectie avangardista, al carui castigator va beneficia de o bursa de sase luni la Berlin,

Premiul pentru cel mai bun student - se premiaza modul de realizare al unei piese, de la schite, trecand prin probele de material si ajungand la produsul final -, care consta intr-o perioada de practica de 4-6 luni la firma Quelle, in Nurnberg, si

Au inceput inscrierile pentru concursul de designPremiul publicului, al carui castigator va primi o bursa de trei luni la Village des Createurs, la Lyon (Franta), fiind asigurate costurile de transport si cazare, precum si colaborarea cu experti din domeniul designului vestimentar si al marketing-ului, in vederea realizarii unei colectii vestimentare proprii.
   
La prima editie a concursului "createurope" au participat peste 1.000 de tineri creatori din 39 de tari europene.

Anul acesta sunt invitati sa participe si designeri din Orientul Apropiat si din Africa, scopul concursului fiind acela de a promova schimbul de experienta si contactele dintre tinerii designeri, in afara granitelor tarilor de unde provin.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de anayrda, December 25, 2009

buna cmf catalyn sarbatori fericite

...
scris de anayrda, December 25, 2009

eu sunt prietena lui yoana puteti sa-mi daty si mie id dn

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii