Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

BIEN SAVVY prezinta VANITY primavara/vara 2012

Joi, 02 Februarie 2012
BIEN SAVVY prezinta VANITY primavara/vara 2012Noua colectie BIEN SAVVY - VANITY Primavara-Vara 2012 imbina croiurile simple si feminine cu pliseuri, drapaje, fronseuri, cu accent pe detaliile siluetei si pe volum.

In acelasi timp silueta iese in evidenta pentru un look 2012 classy si rafinat.

Taieturile sunt clare, originale, finisajele moderne, detaliile realizate manual.

Siluetele sculpturale mizeaza, in noul sezon, pe texturi fluide, de o eleganta extrema, care imbraca cu  delicatete rafinata formele feminine. Colectia este alcatuita din rochii de seara lungi, sofisticate si rochii de cocktail delicate, feminine, sexy, piese stralucitoare, glamour, pline de culoare, indraznete, stylish.



Pentru sezonul primavara-vara 2012, Bien Savvy a ales tesaturi fine, delicate, care se contopesc cu linia corpului: matase, chiffon, voal, dantela, tulle, accesorizate sic cu paiete, cristale sau broderii. Transparenta celei mai fine matase organza sau a voalului diafan reinterepreteaza croiuri unice.

Stilul si designul Bien Savvy scot in evidenta atat latura seducatoare si increzatoare a femeii cat si delicatetea si gratia. Modele fluide, cu stil, drapate si sofisticate, dominate de eleganta subtila si senzualitate. Luxoase si sofisticate, dar in acelasi timp simple si feminine, rochiile sunt create din materiale pretioase si accesorii sic. Insertiile de dantela si tul confera modelelor o tusa glam.

Pasteluri, tente de azur, nuante fine de burgundy, purpuriu regal, negru, ivoire, nude-uri si tangerine tango, puncteaza eleganta, senzualitatea,“the timeless style”.  Rochii flowy, cu decupaje si decolteuri de efect sunt piese ce definesc colectia Bien Savvy.

Colectia VANITY primavara-vara 2012 a fost prezentata in premiera fanilor BIEN SAVVY de pe Facebook si a fost prezentata  luna aceasta la Paris, Who's Next, Pret-a-Porter Paris.
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii