Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Balenciaga prezinta Colectia Resort 2013

Duminica, 10 Iunie 2012
Balenciaga prezinta Colectia Resort 2013Nicolas Ghesquiere a descoperit recent faptul ca, Cristobal Balenciaga, a creat cateva costume pentru un spectacol de balet din 1930.

Acest detaliu s-a dovedit a fi o adevarata revelatie care a inspirat partial colectia resort 2013: creatiile au “plutit” cu gratia hainelor “lichide” ale dansatoarelor surprinse in miscare.

Ghesquire a abordat conceptul traditional de haute couture flou (haine usoare create in atelierele designerilor marilor case de moda aflate in opozitie cu hainele structurate confectionate in croitoriile clasice) pentru colectia resort 2012 intr-un mod unic si modern.

Materialele clasice precum tricotajele si sifonul au modelat bustul asemenea unei armuri, insa la mijloc, croiala taliei lasate a permis materialelor sa ramana mobile. Fustele au fost finisate cu volane (un detaliu preferat chiar si de Balenciaga) care s-au legat in asa fel incat pareau sa pluteasca.

Chiar si pantalonii au avut o croiala usoara, iar gulerele jachetelor au fost transformate in volane. Paleta de culori a fost dominata de tonuri dulci: galben, albastru si roz.

Insa Ghesquiere a ancorat look-urile romantice din colectia resort cu detalii din piele, transformandu-si zeitele in amazoane in sandale gladiator cu detalii rasucite cu doua fete.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Ann Demeulemeester prezinta Colectia Resort 2013

    Spre deosebire de alti designeri de resort, care au pus accentul pe nou, nou, nou, Ann Demeulemeester s-a concentrat pe vechi, vechi, vechi.

  • Balmain prezinta Colectia Resort 2013

    In timp ce se gandea la colectia resort, Olivier Rousteing s-a relaxat in Miami. Acesta s-a intors la Paris plin de idei, inspirat fiind de arhitectura Art Deco, culorile absorbite de soare, gresia de piscina alba si neagra, palmieri, restaurante, Cadillac-uri si de amintirile unor conversatii lungi, din cluburi, cu persoane din Cuba si Puerto Rico, “care erau, asemenea mie, de rasa mixta”, a declarat designerul.

  • Belstaff prezinta Colectia Resort 2013

    Va mai aduceti aminte de perioada in care calatoriile erau pline de farmec? Daca nu ati fost suficient de norocoase sa fi navigat pe Nil pe o corabie sau sa fi sorbit cocktail-uri pe Orient Express la inceputul anilor 1930, atunci probabil ca nu.

  • Erdem prezinta Colectia Resort 2013

    Intr-un capat al Londrei, Regina, deschidea Festivalul Florilor Chelsea spre delectarea pasionatilor de irisi si dalii. In cealalta parte a orasului, intr-o casa frumos invechita din Dalston, Erdem Moralioglu isi pregatea propriile aranjamente florale pentru colectia resort : un buchet incantator de haine inspirate, intr-o oarecare masura chiar de Regina. Stilul statornic al Reginei, format din sacouri din tweed si culori pastelate, isi fac aparitia in cele mai neasteptate locuri. In colectia resort Erdem, Majestatea sa imparte scena cu imagini ale doamnelor din Upper East Side, pozand elegant pe canapelele si fotoliile lor capitonate, si cu femei Amish imbracate in rochii lungi si modeste: “Broderiile si peticele au avut o prezenta constanta in colectia resort. Nu stiu cum sa le numesc, insa ce am vrut sa demonstrez a fost ca oricine le poate purta intr-un mod matur, serios si in acelasi timp alticineva le poate purta intr-un mod nebunatic, tanar”, a declarat designerul.

  • Akris prezinta Colectia Resort 2013

    “Nu cred ca mai trebuie sa explic tema”, a declarat Albert Kriemler zambind, si intradevar influenta nautica este evidenta in colectia resort Akris din acest sezon, in special in imaginea Printului Albert I de Monaco navigand impreuna cu echipajul sau de-a lungul unei bluze de matase.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii