Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Balenciaga prezinta colectia de primavara-vara 2012

Joi, 08 Decembrie 2011
Balenciaga prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Balenciaga a venit cu inovatie, croieli futuriste si forme fascinante. Show-ul a fost deschis cu jachete colorate, oversized, "strapunse" in dreptul pieptului de  centuri negre.

Nicolas Ghesquiere, designer-ul casei de moda Balenciaga, s-a jucat cu piesele vestimentare, apeland la pantaloni foarte scurti, cu talie inalta, foarte indrazneti, ce necesita o atitudine puternica, in stilul inconfundabil Balenciaga.



Un look original abordat de designer in colectia de primavara-vara este cel cu pantaloni cu talie foarte inalta carora li s-au atasat buzunare in culori contrastante si centuri late.  Un alt look creat de designer este cel asimetric format din tunici taiate pe diagonala, cu maneci lungi in cealalta parte, echilibrand tinuta, intr-un mod paradoxal, prin dubla asimetrie.

Spre final, Ghesquiere a prezentat rochii voluminoase, cu imprimeuri multicolore si fuste cu franjuri in culori vii ce atrag toate privirile.
Lungimile difera, de la foarte scurte, ca si in cazul pantalonilor, pana la lungimi midi sau maxi pana la glezne.

 Culorile vedeta in colectia de primavara-vara prezentata de casa de moda Balenciaga sunt imbinate mereu in contraste, de la clasicele combinatii alb-negru, la culori sobre ca si violet, albastru petrol, sau kaki, in contrast cu nuante de galben lamaie, piersica sau nuante metalizate de oranj rosiatic.

Accesoriile sunt un alt punct de atractie in colectia de primavara vara a lui Ghesquiere, designer-ul jucandu-se cu formele pantofilor, folosind pantofi cu toc inalt si varf patrat, cizme decupate sub forma unor sandale cu imprimeuri geometrice, pantofi cu toc conic carora li se ataseaza imprimeuri abstracte cu aspect tigrat sau genti in forme dreptunghiulare sau patrate de diferite dimensiuni.

Casa de moda Balenciaga ne-a oferit in colectia de primavara-vara numeroase variante de tinute in trend, in diferite forme si culori, fiind una dintre cele mai curajoase colectii din sezonul cald. Insa mai bine sa vedeti chiar voi creatiile lui Nicolas Ghesquiere, fiindca de multe ori imaginile transmit mesaje mult mai puternice...

Autor: Patricia Ter

BAL1.jpg
BAL10.jpg
BAL11.jpg
BAL12.jpg
BAL13.jpg
BAL14.jpg
BAL15.jpg
BAL2.jpg
BAL3.jpg
BAL4.jpg
BAL5.jpg
BAL6.jpg
BAL7.jpg
BAL8.jpg
BAL9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii