Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Balmain prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Marti, 20 Martie 2012
Balmain prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Balmain este una dintre cele mai apreciate colectii din sezonul rece 2012/2013. Broderiile, imprimeurile si aplicatiile din perle i-ar fi starnit gelozia si lui Elizabeth Taylor!

Designer-ul Olivier Rousteing a apelat la croieli cu un design ultra-modern cu proportii oversized. Inspirata de stilul baroc, de vesmintele din cultura ortodoxa dar si de arhitectura din Saint Petersburg sau de eleganta uniformelor militaresti purtate de cazaci. 

Creatiile voluminoase dar fluide in miscari, siluetele sexy si atitudinea rock au reprezentat combinatia care a asigurat succesul avut de catre casa de moda Balmain prin colectia de toamna-iarna.

Designer-ul s-a jucat cu lungimile: fustele sunt foarte scurte si mini, insa regasim si fuste creion lungi pana la glezne. Materialele utilizate consta in diverse feluri de catifea, satin si piele.

Culorile ce au acaparat podiumul de moda in colectia de toamna-iarna Balmain au atras prin delicatetea si eleganta lor. Rousteing a folosit nuante de roz prafuit, bleu, menta, piersica si liliac dar si nuante rafinate de verde smarald, albastru petrol si verde albastrui.

Formele patrate sunt cele de baza pentru jachete, fracuri, bluze, adaugandu-se acestora umeri oversized. In contrast cu acestea, designer-ul a prezentat pantaloni cu textura vaporoasa, lungi pana la glezne.

Rochiile mini au aplicatii din perle, cristale Swarovski si margele de diferite forme si culori. Putem observa de asemenea bluze si jachete in stil militaresc. Jachetele din piele intaresc imaginea rock specifica Balmain ce cucereste de fiecare data.

Designer-ul Olivier Rousteing a apelat la botine din catifea, cu toc inalt, alte accesorii nefiind necesare.

O colectie ce imbina rafinamentul cu atitudinea rock'n'roll din care putem lua notite serioase pentru sezonul urmator...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
b1.jpg
b10.jpg
b11.jpg
b12.jpg
b13.jpg
b14.jpg
b15.jpg
b16.jpg
b17.jpg
b18.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
b8.jpg
b9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii