Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bijuterii - trenduri 2009-2010

Marti, 08 Septembrie 2009
 Bijuterii - trenduri 2009-2010In acest an se poarta bijuteriile supradimensionate si sofisticate.
Indiferent ca ne referim la coliere, inele, bratari sau cercei, nu putem vorbi despre simplitate in colectiile de bijuterii ale designerilor care au participat la Fall 2009, precum MIU MIU, Lanvin, Martin Grant.

Fara indoiala, laitmotivul prezent in colectiile anului 2009 - 2010 este banala za de lant facuta din diferite materiale, supradimensionata sau suprapusa. Aceasta e completata de alte elemente precum lantisoare, solzi metalici suprapusi, flori, margele sau pietre aplicate.

Coliere

Colierele evidentiaza cel mai bine tendintele acestui an, predominand cele cu mai multe randuri de lanturi.

Daca urmaresti ca aceasta bijuterie sa-ti dea un plus de eleganta si feminitate, ar fi bine sa alegi un colier de perle la baza gatului facut din mai multe siraguri finute sau un colier accesorizat cu pietre pretioase.

Daca ai un stil clasic si sic poti opta pentru coliere metalice cu mai multe lantisoare inegale sau pentru unul in stil putin retro cu solzi metalici suprapusi.

Iar daca iti place sa iesi in evidenta, bijuteriile sofisticate vor fi ideale pentru tine. Poti alege fie un colier facut din material textil cu flori metalice, fulgi si pietricele aplicate, fie o bijuterie supradimensionata sau cu elemente neobisnuite.

215m.jpg
221m.jpg
226m.jpg
228m.jpg
231m.jpg
269m.jpg
272m.jpg
279m.jpg
305m.jpg
311m.jpg
312m.jpg
313m.jpg
315m.jpg
319m.jpg
333m.jpg
334m.jpg
353m.jpg
396m.jpg
419m.jpg
433m.jpg
448m.jpg
449m.jpg
 



Bratari

Bratarile acetui an sunt caracterizate, la fel ca si colierele, de abundenta de detalii si combinatii inedite de materiale.

Combinatia de piele cu metal este inca in topul trendurilor. Anul acesta nu prea se tine cont de texturile materialelor cand se folosesc impreuna, utilizandu-se plasa metalica alaturi de margele finute, sarma alaturi de pietre pretioase. Este o alternanta de texturi si structuri care, alaturi de tendinta de geometrizare prezenta la anumite bijuterii, fac din acestea adevarate lucrari de arta.

229m.jpg
230m.jpg
232m.jpg
270m.jpg
273m.jpg
306m.jpg
314m.jpg
505m.jpg
 


Cercei

Se poarta cerceii mari, colorati. Cu cat au forme mai inedite, cu atat este mai bine.

In realizarea bijuteriilor s-au folosit materiale pretioase precum aurul, platina, argintul si cristalele. Iar acestora li s-au adaugat lemnul, arpacaua, sticla de murano si altele.

O bijuterie frumoasa ofera un plus de stil tinutei tale si te pune in valoare, asa ca acorda mai multa importanta si accesoriilor pretioase pe care alegi sa le porti.

Lavinia Nistor

217m.jpg
220m.jpg
428m.jpg
430m.jpg
431m.jpg
450m.jpg
451m.jpg
 


Sursa foto: style.com




Te-ar putea interesa:
  • Cinci trenduri pentru 2009

    Se apropie un nou inceput de an, iar trendurile nu stau nici ele pe loc, asadar da fuga prin magazine si achizitioneaza vestimentatii pentru un 2009 elegant si delicat.

  • Bijuterii stralucitoare pentru Revelion 2009

    Incet, incet soseste si Revelionul 2009, seara in care trebuie sa stralucim. Sa fim frumoase, sa radiem, sa emanam energie si sa fim fericite. Pentru ca, vorba straveche spune ca: "asa cum esti in noaptea de Revelion, asa vei fi tot anul". Astfel, pe langa rochia de seara eleganta si neaparat noua, si bijuteriile trebuie sa fie stralucitoare si cochete.

  • Trenduri 2010: franjuri

    Parte integranta a modei hippy din anii '70, franjurii se poarta din nou in 2010, aplicati pe genti, incaltaminte, rochii, fuste si chiar sub forma de cercei sau coliere. Iata cateva sfaturi pentru a-i afisa cu stil, atat pentru vestimentatia casual, cat si pentru cea eleganta.

  • Trenduri 2010 - Palariile

    Va amintiti ca in istoria modei a fost o perioada in care palariile aveau un rol crucial in garderoba oricarei doamne? Insasi meseria de palarier a starnit o oarecare fascinatie de-a lungul timpului, daca stam sa ne amintim macar de faimosul personaj al Palarierului Nebun din cartea Alice in Tara Minunilor.

  • Trenduri 2010: coafurile cu gel

    Marile case de moda au propus pentru 2010 cele mai indraznete, seducatoare si diverse coafuri pe baza de gel. Extrem de versatile, acestea se potrivesc oricarui tip de tunsoare sau vestimentatie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii