Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Blugi -Tendinte 2011

Joi, 09 Iunie 2011
Blugi -Tendinte 2011
Sursa foto: Hepta
Daca esti in cautarea unei perechi de pantaloni confortabili si chic, atunci tendintele in materie de blugi pentru sezonul primavara – vara 2011 reprezinta sursa ideala pentru tine. Vei putea observa o multitudine de modele in diverse culori si croiuri.

Alege perechea de blugi care iti permite sa iti etalezi stilul tau fashion unic si pune-ti in valoare silueta impecabila experimentand diferitele culori si modele propuse mai jos.

Trendurile 2011
te incurajeaza sa iti reinnoiesti garderoba cu tinute sport glamour sau in stil urban. Prin urmare de ce sa nu incepi cu colectia ta de blugi. Prin urmare, alege perechea de blugi intr-una dintre culorile chic din acest sezon si cea care se potriveste cel mai bine constitutiei corpului tau si care iti vor permite sa iti construiesti cea mai intriganta tinuta urbana.

Nuantele alese intr-o maniera profesionista si croiurile classy sunt, fara indoiala, emblema blugilor din acest sezon.

Intareste-ti increderea in tine cu o pereche de blugi scurti  in culori deschise sau in nuante profunde. Popularitatea albastrului clasic este rivalizata de nuanta moderna a blugilor prespalati, care iti pun in valoare formele si trasaturile feminine.

Blugii skinny


Blugii skinny reprezinta un trend care inca se afla in prim-plan atat pe podiumurile de moda, cat si pe strazile urbane.De asemenea, sunt preferatii vedetelor de la Hollywood. Si nu e de mirare, din moment ce pot fi combinati foarte usor cu un blazer, o camasa sau o bluza vaporoasa.

Cele mai tari croiuri asociate cu nuante military precum kaki sau de inspiratie country-chic iti vor completa colectia. Sunt blugi purtabili, usor de asortat si ideal de incadrat in tinute semi-formale si in acelasi timp, casual. Combina blugii skinny cu o pereche de pantofi cu toc sau cizme elegante pentru a-ti pune in evidenta tinuta magulitoare. Defineste linia corpului cu ajutorul acestui stil de blugi.

balmain-jeans 3.jpg
balmain-jeans.jpg
balmain-jeans2.jpg
jeans-skinny1.jpg
jeans-skinny2.jpg
jeans-skinny3.jpg
 


Blugii evazati


Stilul clasic se reinventeaza si este absolut necesar in aceasta vara. Blugii skinny sunt inlocuiti cu blugi largi, evazati. Avand un touch modern, diferite lungimi si diverse marimi ale taliei, blugii evazati iti ofera o optiune de stil. Sunt recomandati blugii evazati, in proportii exagerate, in stilul anilor `70, precum cei propusi de Derek  Lam. Blugii evazati iti dau un aer elegant, dar si relaxat, in acelasi timp, combinati cu o bluza, un blazer sau accesorii clasice precum o curea din piele.

jeans-evazati1.jpg
jeans-evazati2.jpg
jeans-evazati3.jpg
jeans-evazati4.jpg
jeans-evazati5.jpg
jeans-evazati6.jpg
 


Blugii colorati


In acest sezon, blugii sunt in tendinte. Dar de data aceasta, designerii au diversificat paleta cromatica, au mers mult mai departe si vin cu o noua propunere: blugii colorati. Iar printre culorile preferate de designeri amintim rosu sau roz. Indrazneste si tu si poarta blugi de culoare rosie sau roz si vei atrage cu siguranta atentia. Acest model de blugi confera un aer relaxat, casual, ideal pentru a fi purtat 24 de ore.

Se poate asorta cu sacouri, confectionate din catifea neagra, un top simplu si balerini. In functie de eveniment, ii poti combina cu o bluza din dantela si pantofi cu toc pentru o tinuta de seara. Pentru un look mai degajat, poarta-i cu un T-shirt sau un cardigan.

Totodata, gama cromatica se extinde si poti observa in colectiile designerilor din anul acesta blugi in culori pastelate sau culori puternice, precum violetmura, albastru regal, turcoaz, galben palid, verde. Pe scurt, blugi in toate culorile care nu se aseamana cu traditionalul blue jeans.

Violet mura


Este o culoare intensa si profunda, usor de asortat.

Galben palid


O pereche de blugi care se muleaza pe picior, intr-o nuanta delicata de galben pentru un look relaxat si lejer.

Albastru regal


O nuanta de albastru usor decolorata, cu accente lucioase, pentru perechea ta de blugi preferata.

Albastru deschis


Poarta blugii de culoare albatru deschis combinati intr-un outfit androgin, care aduce foarte mult cu stilul vestimentar al prietenului tau. Ii poti asorta cu o camasa masculina, un top lejer  si o pereche de sandale cu talpa joasa.

Turcoaz


Blugii de culoare turcoaz sunt foarte dinamici si amintesc de stilul anilor `80.

Roz zmeura sau coral


Blugii de culoare roz sau coral au fost cei care s-au afirmat in acest sezon, aceste culori fiind printre principalele tendinte in materie de culoare pentru sezonul primavara-vara 2011.

Fucsia


E o culoare tonica, care imbalsameaza inima oricarei fashioniste pentru a incepe bine ziua.

Rozul prafuit


Jeansii masculini au fost feminizati datorita acestei culori si pot fi adaptati pana si in cel mai fistichiu dintre stiluri.

blugi-colorati1.jpg
blugi-colorati2.jpg
blugi-colorati3.jpg
blugi-colorati4.jpg
blugi-colorati5.jpg
blugi-colorati6.jpg
blugi-colorati7.jpg
blugi-colorati8.jpg
blugi-colorati9.jpg
 


Scoate-ti la iveala adevaratul spirit de fashionista si alcatuieste-ti propriul outfit, alegand unul dintre aceste modele de blugi cool care sunt in tendinte in acest sezon. Acorda o atentie deosebita si tine cont de criteriile selectate in momentul in care iti alegi perechea ta preferata de jeansi. Culoarea, lungimea si designul joaca un rol esential in rezultatul final al outfit-ului pe care vrei sa il obtii, prin urmare asigura-te ca esti la curent cu tendintele in materie de blugi pentrub sezonul primavara – vara 2011.




Te-ar putea interesa:
  • Blugi pentru iarna 2010 - 2011

    Blugii sunt cu siguranta una dintre cele mai iubite piese vestimentare si cei mai versatili pantaloni posibili. Ii poti purta aproape oriunde si oricand, se potrivesc si tinutelor sport, dar si celor cu tente elegante. Arata super si pe femeile slabe, dar le avantajeaza si pe cele mai grasute. Si nimic nu se compara cu o pereche de blugi skinny combinata cu tocuri cui.

  • Dantela - tendinte 2011

    Dantela este sinonima cu romantismul retro si rareori cu fantezii moderne. Acest ultim aspect i-a ambitionat pe creatorii de moda care au incercat sa exploreze potentialul acestei texturi si sa o inscrie in viitorul modei.

  • Tendinte culori 2011

    In fiecare sezon apar noi tendinte in moda pe care le poti observa pe podium. O caracteristica comuna tuturor tendintelor in moda este culoarea. Indiferent ca este vorba de haine, accesorii sau farduri, culorile joaca un rol important.

  • Tendinte in moda 2011: anii 70

    Anii 70 au revenit in moda in acest sezon, asadar foarte multi designeri s-au inspirat din aceasta perioada pentru colectiile de primavara-vara.

  • Noile tendinte in moda 2011

    A sosit un nou an, cu noi tendinte in moda si cu multe motive pentru a intampina fiecare zi cu zambetul pe buze. Si asta pentru ca, pe de-o parte, vom avea parte de un an mai linistit (cel putin daca ar fi sa tinem seama de predictiile astrologice:)). Iar pe de alta parte, arbitrii modei internationale ne fac propuneri din ce in ce mai degajate si mai pline de culoare pentru anul care tocmai a inceput.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches for Sale, November 18, 2013

It ought to be mentioned <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> , having said that, <a rel="nofollow" href="http://lanasjewelry.com/cli/index.html">Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> the serial quantity is not generally fail protected. Some duplicate makers do put bogus serial numbers on their watches. <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> For instance <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> , bogus Rolexes from time to time carry serial figures <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> . Even when you obtain from an online store that looks reputable, normally obtain your observe appraised by a real supplier or validate the serial quantity with all the watchmaker <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> .

...
scris de replica iwc, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>http://www.alpine-air.com/faux.php</a> Breguet has recently introduced a collection of pens as a tribute to writers who mention or explain Breguet timepieces within their masterpieces.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii