Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Blumarine prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Vineri, 03 August 2012
Blumarine prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Anna Molinari prezinta pe catwalk colectia de toamna-iarna 2012/2013 Blumarine intr-o maniera geniala in adevaratul sens al cuvantului: aduce in prim plan femeia curajoasa, sigura pe ea, cu incredere in fortele ce proprii, ce nu se teme de culoare, imprimeuri si nuante metalizate, avand grija sa se distreze si sa se joace cu moda, fara sa se ia prea mult in serios.

Regasim haine de blana in culori neon, imprimeuri de leopard si culori electrizante ce capata diferite nuante in miscare. Practic, Blumarine aduce pentru sezonul rece o colectie efervescenta, cu un aer pop, plina de culoare, atitudine si tinerete!

Ca si lungimi s-a mizat pe indrazneala chiar si in sezonul rece, fiind prezentate chiar si modele de fuste mini, rochii scurte sau pantaloni scurti. In ceea ce priveste rochiile de seara s-a optat pentru lungimi maxi.

Materialele utilizate au constat in cauciuc, perspex, PVC, nylon, neopren, blana, matase, lame, casmir si piele de piton.

Casa de moda a utilizat ca si gama cromatica nuante de galben, turquoise, verde, oranj, fuchsia, auriu, argintiu, roz, bleu deschis, imprimeu de leopard.

Ca si accesorii de toamna, colectia de toamna-iarna a cuprins cizme din blana, botine cu imprimeu de leopard, genti maxi din piele de piton, coliere, bratari si inele plasticate, cu cristale.

Efervescenta din colectia de toamna-iarna Blumarine are puterea de a scoate din nou in fata casa de moda datorita modului inovator de a aborda moda. Inspira-te si tu din timp pentru tendintele sezonului urmator!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii