Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bottega Veneta prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Luni, 27 Februarie 2012
Bottega Veneta prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Casa de moda Bottega Veneta a adus in colectia de toamna-iarna 2012/2013 un val de eleganta si senzualitate inspirate din stilul lui Grace Kelly.

Seriozitatea creatiilor este una impunatoare, insa extrem de feminina. Manechinele sunt precum niste versiuni moderne ale lui Grace Kelly, ce defileaza accesorizate cu clasicele perle. Modernul se imbina cu clasicul in colectia casei de moda Bottega Veneta.

Lungimile alese de Maier sunt pana la nivelul genunchilor si pana in pamant. Materialele folosite consta in catifea, lana, paiete, crep si aplicatii metalice.

Desi colectia de toamna-iarna este dominata de negru sau culori ca bleumarin, verde inchis, gri si maro, cateva creatii prezinbta o gama bogata de imprimeuri si culori, imbinandu-se intr-un mod interesant cu stilul sobru general promovat de casa de moda.

Tomas Maier a dorit sa evidentieze silueta delicata a femeii Bottega Veneta. Motiv pentru care materialele au aspect fluid, rochiile au talia accentuata si croiala dreapta iar umerii sunt accentuati.

Accesoriile de care designer-ul s-a folosit in colectia de toamna-iarna sunt genti din piele, cizme din piele, cercei si coliere din perle si brose maxi.

Eleganta dezavarsita, rafinamentul si stilul sofisticat abordat in colectia de toamna-iarna de catre Tomas Maier a lasat publicul prezent fara cuvinte insa revistele de moda au avut numai cuvinte pozitive, aceasta Grace kelly moderna fiind un ideal de femeie nu doar in viziunea designer-ului...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
bv1.jpg
bv10.jpg
bv11.jpg
bv12.jpg
bv13.jpg
bv14.jpg
bv15.jpg
bv16.jpg
bv17.jpg
bv18.jpg
bv19.jpg
bv2.jpg
bv20.jpg
bv21.jpg
bv22.jpg
bv23.jpg
bv24.jpg
bv3.jpg
bv4.jpg
bv5.jpg
bv6.jpg
bv7.jpg
bv8.jpg
bv9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Bottega Veneta prezinta Colectia Resort 2013

    Moda se misca la o viteza ametitoare, la numai opt saptamani de la prezentarea colectiilor de toamna au aparut colectiile resort pentru 2013. Colectia resort Bottega Veneta a creat o idee a dragalaseniei inradacinate intr-o abordare extrem de inteligenta si originala, de lux, discreta si eleganta datorita hainelor si a accesoriilor: sandale cu bretele cu aplicatii in forma de fluturi pe toc, jerseuri usoare si comode, materiale cu imprimeuri complementare si un fel de trening elegant. Paleta de culori fada folosita de Tomas Maier, nuante de piersica, galben si fistic, a fost menita sa reflecte culorile frescelor vechi si sa picteze un tablou al unei vile italiene brodate pe partea de sus a unei rochii fara maneci, care avea o fusta pana la genunchi cu un imprimeu grafic alb-rosu.

  • Bottega Veneta prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara semnata Bottega Veneta se poate caracteriza pe scurt, ca fiind luxul de zi cu zi. Designer-ul, Tomas Maier a dorit sa redea senzatia de libertate si vitalitate, fara sa incalce valorile casei de moda Bottega Veneta.

  • Doo.Ri prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Inspirata din poezia dansatorilor Butoh, colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Doo.Ri a avut o defilare atipica, intr-o maniera artistica, extrem de stilizata.

  • Kenzo prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

    Humberto Leon si Carol Lim au facut o selectie a pieselor tineresti cu influente hip, rezultand colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Kenzo. Pentru cel de-al doilea sezon in care au fost designeri pentru casa de moda, Leon si Lim s-au axat pe volume, culori indraznete si chiar si cateva logo-uri situate strategic.

  • Bebe prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Dupa cum a confirmat si stilistul Charles Benton, colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Bebe este dedicata superbelor dive moderne, precum si femeilor puternice din intreaga lume.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii