Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Burberry Prorsum prezinta Colectia Resort 2013

Duminica, 24 Iunie 2012
Burberry Prorsum prezinta Colectia Resort 2013Vremea din Marea Britanie cu siguranta incalzeste sufletul principalului producator de trench-uri al regatului, Burberry Prorsum. Intr-adevar ploua in MB, si intreaga lume este fascinata de modalitatea extraordinara prin care Christopher Bailey manipuleaza trench-ului iconic.

Iar formula sa are un succes atat de evident si este atat de usor de recunoscut incat devine neclintita in propria continuitate si dificila de criticat. Bailey si-a definit colectia resort ca fiind “riguros senzuala”, insa daca o comparam cu colectiile anterioare, putem observa cu usurinta o influenta mai casual in ceea ce priveste croiul, in special in costumul cu pantaloni ivoriu si in pantalonii cu talie inalta coordonati cu tricourile cu imprimeuri specifice “Prorsum” sau cu tricotajele cu decolteuri lasate si cu jachetele moto micsorate.

Pentru fanii mai tineri, Burberry a prezentat o serie de pantaloni scurti cu imprimeuri (de fapt, boxeri, adaptati din colectia pentru barbati), iar pentru audienta matura principalele piese prezentate au fost fustele creion. Iar trench-ul a fost actualizat intr-o varianta aurie.

Ideea principala este ca Burberry ofera ceva pentru fiecare varsta, atat pentru zi cat si pentru seara, atat pentru oras cat si pentru tara, si la acest nivel comercial, usurinta si familiaritatea par sa descrie mult mai bine brandul, decat moda in sine.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Burberry Prorsum prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Burberry aduce un plus de feminitate pentru sezonul urmator. Talentatul designer, Christopher Bailey reuseste sa uimeasca in fiecare sezon prin creativitatea sa de a reinterpreta look-ul clasic britanic.

  • Trench Kisses din colectia toamna-iarna Burberry Prorsum 2013!

    Celebrul brand britanic, Burberry si-a prezentat ieri, in Kensigton Gardens din Hyde Park, Londra colectia Prorsum toamna-iarna 2013. Tema colectiei a fost Trench Kisses , iar leit-motivul imprimeul cu inimi. Christopher Bailey, chief creative officer Burberry a avut-o ca “muza” pe Christine Keeler, un model britanic celebru si controversat  al anilor ’60. Scopul lui a fost sa creeze o colectie stilata, dar in acelasi timp amuzanta. “Am avut ideea de a mixa latura sexy cu cea clasica a brand-ului Burberry, de aceea am cautat tesaturi care sa exprime acest lucru”, a declarat Bailey.

  • Burberry Prorsum prezinta colectia de primavara 2012

    Prezenta globala uriasa a casei de moda Burberry nu poate fi suficient de supraestimata, si acest lucru este mai evident in locul de origine, Londra. Aici, Burberry ii poate oferi noului sau parfum o expunere de prima mana in circuitul cinematografelor IMAX. Sau poate alege un loc enorm in Hyde Park pentru a-si prezenta colectia de primavara 2012. Sau poate transmite in direct prezentarea de moda in intreaga lume, ca si parte a unui program de mobilizare/constientizare pe mai multe platforme.

  • Balmain prezinta Colectia Resort 2013

    In timp ce se gandea la colectia resort, Olivier Rousteing s-a relaxat in Miami. Acesta s-a intors la Paris plin de idei, inspirat fiind de arhitectura Art Deco, culorile absorbite de soare, gresia de piscina alba si neagra, palmieri, restaurante, Cadillac-uri si de amintirile unor conversatii lungi, din cluburi, cu persoane din Cuba si Puerto Rico, “care erau, asemenea mie, de rasa mixta”, a declarat designerul.

  • Akris prezinta Colectia Resort 2013

    “Nu cred ca mai trebuie sa explic tema”, a declarat Albert Kriemler zambind, si intradevar influenta nautica este evidenta in colectia resort Akris din acest sezon, in special in imaginea Printului Albert I de Monaco navigand impreuna cu echipajul sau de-a lungul unei bluze de matase.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii