Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cacharel prezinta colectia de primavara-vara 2012

Duminica, 29 Ianuarie 2012
Cacharel prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Cacharel este creata cu maiestrie de catre doua talente din China, Ling Liu si Dawei Sun, noii designeri ai brand-ului francez.

Cei doi designeri au reinterpretat temele traditionale ale casei de moda, transpunandu-le intr-o lumina moderna si proaspata. Culorile sunt pale dar sunt folosite si accentuari puternice de culoare pentru un contrast chic. 

Tinutele merg pe un stil simplu, insa foarte contemporan prin claritatea croielilor si energia show-ului.

Lungimile la care cei doi designeri au apelat sunt scurte, Ling Liu si Dawei Sun fiind adeptii picioarelor dezgolite in sezonul cald.

Materialele folosite in colectia de primavara-vara de catre noii designeri Cacharel sunt perfecte pentru vara, fiind usoare si vaporoase. Regasim matase, tulle, chiffon, jerse, crep si bumbac.

Cand vine vorba de culori, predomina detasat culorile pale: pudra, galben lamaie, caisa, roz blush, verde, nud, albastru marin insa regasim si nuante contrastane de bleumarin inchis sau fuchsia.

Colectia de primavara-vara prezinta piese vestimentare foarte variate, pe gusturile tuturor amatoarelor de stil feminin : jachete scurte cu centuri subtiri ce marcheaza talia, pantaloni scurti, fuste scurte evazate, bluze si fuste in stilul anilor '50, trench-uri, camasi, fuste vaporoase din chiffon cu imprimeuri florale abstracte sau rochii cu bustiere plisate in stil origami.

Petele de culoare sunt folosite si cand vine vorba de incaltaminte, designerii apeland la pantofi rosii dar si la sandale bej.

Colectia de primavara-vara 2012 oferita de Cacharel va acapara cu usurina atentia fanelor stilului romantic, retro si feminin...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
cach1.jpg
cach10.jpg
cach11.jpg
cach12.jpg
cach13.jpg
cach14.jpg
cach15.jpg
cach16.jpg
cach17.jpg
cach18.jpg
cach19.jpg
cach2.jpg
cach20.jpg
cach21.jpg
cach22.jpg
cach23.jpg
cach24.jpg
cach3.jpg
cach4.jpg
cach5.jpg
cach6.jpg
cach7.jpg
cach8.jpg
cach9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii