Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Calvin Klein: colectie toamna-iarna 2011/2012

Joi, 20 Octombrie 2011
Calvin Klein: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Francisco Costa a prezentat texturi luxoase precum lana, casmirul sau flanelul in noua colectie Calvin Klein pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, redate in tinute care se incadreaza in stilul minimalist, in nuante terne si minimale.

Fidel mostenirii estetice si minimaliste a brandului Calvin Klein, Francisco Costa a prezentat o colectie simpla, minimala si impecabila pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Obisnuit cu siluete si croieli complicate, de data aceasta, prioritatea designerului a fost alegerea texturilor. Paltoanele si rochiile au fost confectionate din texturi luxoase precum lana, casmir dublu fatetat, lana de alpaca si piele fina de miel.

Hainele au avut un aspect lejer, degajat si confortabil, senzatie care a fost redata si de hanoracele oversized din piele sau rochiile voluminoase. Nuantele glaciale de alb, argintiu, ivoire sau gri deschis au dat tinutelor un aer foarte cool si rece, in ton cu sezonul, iar singura culoare care ”a spart gheata” a fost bejul sau maro camel.

calvin-klein1.jpg
calvin-klein2.jpg
calvin-klein3.jpg
 


Aceste nuante au fost redate prin rochii superbe, cu umeri din piele sau cu guler. Hainele din blana sau jachetele din piele au fost prevazute cu gulere sport de inspiratie baseball si multe paltoane au fost prevazute cu fermoare in loc de nasturi, detaliu care a incadrat perfect tinutele in stilul specific lui Calvin Klein.

Potrivit declaratiilor designerului, principala sursa de inspiratie ce a stat la baza colectiei a fost senzatia pe care ti-o da un ursulet de plus. Texturile bogate si pretioase sunt ideale pentru iarna. Francisco Costa si-a dorit, ca prin aceasta colectie, femeile sa aiba posibilitatea sa se invaluie in texturi luxoase precum mohairul sau vinilul, care sa le tina de cald in sezonul rece, dar in acelasi timp sa le permita sa arate frumoase, elegante si feminine.

S-a pus un accent puternic pe croiala si s-a dorit ca tinuta hainelor sa spuna ceva, sa vorbeasca de la sine. Totodata, s-a acordat o mare importanta si texturilor delicate si voluminoase, dar in acelasi timp foarte luxoase.

calvin-klein10.jpg
calvin-klein11.jpg
calvin-klein12.jpg
calvin-klein4.jpg
calvin-klein5.jpg
calvin-klein6.jpg
calvin-klein7.jpg
calvin-klein8.jpg
calvin-klein9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Calvin Klein prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Calvin Klein a mers pe stilul minimalist specific designer-ului Francisco Costa. Paletele monocromatice in nuante de onyx, sienna, gri, crem si bineinteles, negru, reprezinta una dintre caracteristicile colectiei.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Blumarine: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Prezentarea de moda Blumarine pentru sezonul de toamna 2011 a fost deschisa de tinute alcatuite din geci sport si tricotaje aerodinamice, bluze cu gat, cu funda si fuste mini, rochii A-line si tunici purtate peste pantaloni evazati, in nuante de camel, negru si albastru navy.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii