Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Care sunt coafurile la moda in vara 2007?

Luni, 16 Iulie 2007
Care sunt coafurile la moda in vara 2007?Parul unei femei este considerat prima arma a seductiei...Ce trebuie sa faci ca sa ai parul mereu frumos, sanatos si bine coafat? Nimic mai simplu, afla care sunt tendintele in materie de coafuri in aceasta vara si vei fi cu adevarat o zeita, in zilele caniculare!












Care sunt coafurile la moda in vara 2007?Se poarta parul lung, coafat sub diferite forme: in coc, strans la spate si impletit intr-o coada de cal, sub forma de suvite. Strans intr-un coc, gen "cuib de albine", cu un elastic puternic, te vei simti eliberata si sexy. Astfel te vei putea bucura de razele soarelui! Ai grija sa nu uiti sa te protejezi, folosind o crema cu factor de protectie ridicat, pentru a putea impiedica arsurile de soare.  









Care sunt coafurile la moda in vara 2007?Faci parte din categoria femeilor carora le place la nebunie parul scurt? Nu intra in panica...Vara asta esti la moda...Intoarce-l usor cu peria sau adauga cateva accesorii de par (diferite clame sau mici clipsuri colorate) si vei fi cu adevarat sexy si eleganta! Intr-o zi torida de vara, avand o rochie vaporoasa si o coafura lejera sau trendy, vei da o nota de stil si de eleganta.








Care sunt coafurile la moda in vara 2007?De asemenea se poarta coafurile ciufulite, buclele usoare (realizate cu peria ondulata), atat in coafurile de zi cat si de seara! Fiti libere si nonconformiste si aveti curajul de a purta ceea ce va sta bine! Astfel veti atrage privirile tuturor.

Culorile parului in vara 2007 sunt cele deschise sau naturale, de la blond pai si pana la castaniu deschis, ciocolata cu lapte. Oricare ar fi decizia ta, nu uita ca in primul rand culoarea trebuie sa te caracterizeze si sa se potriveasca tipului tau de ten! 
Te-ar putea interesa:
  • Paltoane la moda in iarna 2007 - 2008

    Sezonul rece si-a facut aparitia in viata noastra, iar noi trebuie sa fim la curent cu ultimele tendinte in materie de paltoane. Oare ce se mai poarta? Cum sa facem fata frigului, dar totodata si modei? 

  • Expozitia internationala de moda - Istambul 2007

    Intre 23 si 25 august are loc la Istambul expozitia internationala de moda „Istambul International Fashion Fair“.

    A zecea editie a acestui targ de moda, care va face din Istambul in aceste zile capitala europeana a modei, isi va deschide astazi portile.

  • Moda in toamna-iarna 2007-2008

    Moda in toamna-iarna 2007 - 2008 combina modernismul cu anii '80. Se poarta foarte mult volumele - pantalonii largi, fustele cat mai bogate sau cu volanase, mantouri drepte si cu maneci voluminoase.

  • Ce se poarta in vara 2007?

    Vrei sa fii intotdeauna la moda, dar nu stii exact ce se poarta in vara asta? Stai linistita noi ne-am interesat pentru ca tu sa arati excelent in orice imprejurare te-ai afla...Vara 2007 este permisiva in materie de moda. La mare cautare sunt materialele fine, naturale, matasurile, voalurile, satinul, dar si catifeaua. Feminitatea si eleganta sunt puse in evidenta prin accesorii potrivite.

  • Bijuterii fantezie in vara 2007

    Specialistii in moda ne recomanda ca in aceasta vara sa purtam coliere aurii de diferite dimensiuni. Cu cat lungimea lor este mai mare cu atat veti fi mai trendy. In vara aceasta, iubitoarele bijuteriilor din aur se vor bucura, deoarece sunt in mare voga. Cu pandative potrivite in forma de fluturasi sau floricele veti arata senzational. 

Mesaje (33) »
...
scris de vizitator, July 18, 2007

:) ;) foarte nice

...
scris de dyana, July 21, 2007

poi..ce sa zik ? mie imi place parul sa fie nci prea scurt nci prea lung ;)...adevarul este k yo no prea pot sa`l coafez in moolte feluri pt k este moale shi putin rar...asa ca ma chinui de nu sh knd sa imi gasesc o coafura la moda,praktik,in kre sa`mi stea bine..ce`mi recomandatzi ?:-??

...
scris de gabriela, July 24, 2007

asa

...
scris de gabriela, July 24, 2007

eu port parul in coada de 'cal' iti da un aer cool, sport si elegnt in acelasi timp.am parul lung,pt k asta ma face mai feminina,imi place si parul scurt dar pana la umeri.purtand o bendita care se leaga.

...
scris de delia, July 26, 2007

buna poate o sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste coafura mea.
am 35 ani, tenul deschis la culoare, ochi albastrii, am lungime medie la par si culoare blond, s-a mai decolorat din cauza soarelui. as vrea sa il vopsesc dar nu stiu ce culoare mi ar veni mai bine .
multumesc

...
scris de fea, July 26, 2007

buna delia...sfatul nostru este sa lasi parul o perioada sa se regenereze si sa revina la culoarea lui naturala...in ceea ce priveste vopsitul, daca ai tenul deschis, ti-ar sta bine cu un saten deschis, sau orice alta culoare naturala deschisa...poop dulce

...
scris de blonda}{, July 30, 2007

da de ce nu arata mai multe poze cu cuoafuri?


...
scris de miky, August 01, 2007

ar fi mai interesant daca ati arata modul de realizare al coafuri si sa fie cat mai multe, pentru toate tipurile de par :-/

...
scris de tatiana badea, August 02, 2007

buna! eu am parul foarte lung,nu l-am mai tuns de 3 ani si jumatate si sunt foarte mandra de el,cred ca femeile ar trebui sa-si puna in valoare podoaba capilara,pt ca daca nu o facem noi,cine sa o faca:barbatii? ;)
sfatul meu este sa ne ingrijim cat mai bine parul si sa fie mereu ordonat...

...
scris de geee, August 02, 2007

buna tatiana...dupa cum ne spui ai un par frumos, dar sa stii ca el trebuie sa fie si sanatos...pentru asta podoaba capilara trebuie tunsa cate putin din cand in cand :D :D

...
scris de yoana, August 02, 2007

si eu sunt un fan al coadei de cal, nu ca mi place la nebunie dar e foarte practic si se potriveste la orice tinuta ;D

...
scris de vizitator, August 08, 2007

:P 8) :o

...
scris de vizitator, August 08, 2007

daca am tenul foarte foarte deschis nu`mi sta bne bruneta :-? :D

...
scris de vizitator, August 08, 2007

aa..:D sprancenele le am negre si ochii caprui:D credeti k imi va sta bne bruneta:D ast sfatul vostru..

...
scris de constanta, August 08, 2007

ce sa spun..... :)...ca sunt adepta parului lung (foarte lung), nu am fost tunsa niciodata scurt, nu stiu cum mi-ar sta....m-a inzestrat mama natura cu un par foarte frumos (cred ca e singura "podoaba" care nu trece neobservata cand merg pe strada).... pentru mine, parul reprezinta adevarata feminitatea a unei femei.

...
scris de aly, August 09, 2007

am parul f.f lung si fata rotunda...de obicei il tin prins in coada,dar a inceput sa-mi cada.as vrea sa fac o schimbare,ce imi recomandati?sunt satena inchis si nu am fost vopsita niciodata,deoarece toata lumea zice ca am o cul.f frumoasa


...
scris de geee, August 09, 2007

draga vizitator, nu cred ca ti-ar sta bine bruneta, deaorece ai pielea foarte alba...cred ca ti-ar sta bine o nuanta de saten deschis..multa bafta...sa ne anunti cum ti-a iesit si ce culoare te-ai facut pana la urma...poop :o :o :o :o

...
scris de geee, August 09, 2007

draga aly, un par foarte lung, care este tinut ani buni, ajunge sa se degradeze in timp si sa cada (cum bine ai spus). Incearca sa-l tunzi pana la umeri, sau in scari sau lasa-te pe mana cuiva in care ai incredere sa-ti faca o tunsoare, care sa-ti stea bine.... :) :) :)Trebuie sa-ti regenerezi parul, asa ca tunde-te putin... :D

...
scris de anca, August 09, 2007

salut
si eu am probleme cu parul desi il tund si vopsesc la 3 luni maxim tot dupa o luna e decolorat si despicat
dati-mi un sfat va rog ca sa ma fac cu el
pe cand creste trebuie sa-l tai din nou


...
scris de jojo, August 10, 2007

draga anca, cel mai bine ar fi sa iti aplici cateva masti de par pentru rehidratare cu vitamine si minerale. Dupa un timp parul are nevoie ca si tenul sa fie rehidratat....iti recomand mastile naturale

...
scris de alexandra, August 15, 2007

parul meu este saten deschis spre blond...am ochi verzi...credeti ca mi-ar sta saten inchis? astept raspuns...

...
scris de maya, August 16, 2007

buna eu am parul foarte lung nu l-am mai tuns din clasa a4-a si acum am 21 de ani deci va imaginati as vrea sa ma vopsesc un ,,coniac'dar eu sunt un pic ciocalatica la fata credeti k ma prinde?

...
scris de vizitator, September 04, 2007

buna ...ms pt sfat geee desi nu am tinut cont de el:D mi`am incercat norocu` si m`am facut bruneta si imi sta ff bne...:D adik toata lumea asa zice...ms pt sfaturi te pooop,,,

...
scris de gee, September 04, 2007

bv vizitator, daca toti ti-au zis ca iti sta bine, inseamna ca asa si este :o :o Ma bucur pentru tine, sa-ti fie de bine...cu placere...si sper sa mai vorbim pe aici :D :D

...
scris de irene_4ever, November 16, 2007

help me/ k toate k am un par superb imi cade din ce in ce m mult.ce sa fac? :-/

...
scris de manu, February 27, 2008

vrau si eu un sfat pt k am paru ars de la placa !
;) :P 8)

...
scris de maria123, April 08, 2008

Nu mai folosi placa draga manu si nici foenul macar o luna de zile. In acest timp parul se va regenera si isi va capata frumustea :D

...
scris de satena, May 24, 2008

mie imi place parul meu dar as vrea sa aflu coafurile p 2008 cine are cv poze contact pe id ela_iepurash 8) :)

...
scris de Florinaa, June 13, 2008

Fiica mea are 16 ani si si-a ars parul de la vopseaua Londa. Dupa mai multe tratamente pt.regenerare s-a tuns scurt, apoi la zero.

...
scris de Madalinna, September 13, 2008

vreau sa stiu si coafurile pe 2008.......plsssss

...
scris de ana -georgiana, January 21, 2009

vreau sa stiu cuafurile din 2009 plase

...
scris de stely-georgy, January 21, 2009

vreau tunsorile din 2009 va rog

...
scris de nu và dau nicin nume., October 05, 2009

de ce tot vrezii numele?Sunt alte femei care nu vrea sà à si zicà numele pentru cà le este fricà de bau bau.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii