Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Carolina Herrera prezinta Colectia Resort 2013

Duminica, 24 Iunie 2012
Carolina Herrera prezinta Colectia Resort 2013Colectia resort a Carolinei Herrera a fost una dintre cele mai rafinate exprimari ale impulsului colectiv de a simplifica totul. “Resort pentru mine inseamna culoare, distractie, o noua silueta…”, a declarat Herrera. “Ar trebui sa simplifice modul femeilor de a se imbraca”.

Colectia resort a reusit sa indeplineasca toate aceste criterii. Culorile au fost extrem de frumoase: chartreuse, albastru inchis, rosu cayenne si putin gri, toate nuante ce au radiat o senzualitate placuta in ciuda seriozitatii oferite de margelele lucioase de cupru. Distractia a venit sub forma unor imprimeuri adorabile, printre care si o piesa pe care Carolina Herrera a numit-o “The Lovers”: un baiat si o fata flirteaza deasupra unor flori aranjate in asa fel incat sa arate ca si dantela, ca sa nu mentionam motivele decorative in forma de iepuri aplicate pe talia unei rochii ivorii.

Iar in ceea ce priveste silueta noua, Carolina Herrera a folosit un tiv mai lung, fluturat, care a oferit o anumita prospetime look-urilor prezentate.

Colectiile resort din acest an s-au concentrat atat de mult pe variatini asupra pantalonilor, incat forma si proportiile rochiilor prezentate de Carolina Herrera au toate sansele sa ajunga in garderobele noastre in aceasta toamna, daotrita faptului ca sunt atat de incantatoare si atat de usoare de purtat.

Merita sa subliniem faptul ca toata aceasta usurinta a necesitat multa munca. Nivelul maiestriei a devenit evident in croi, de exemplu pe una dintre rochiile de seara superbe cu un sir de funde incrucisate, presarata cu paiete sau pe bluzele voluminoase cu detalii de dantela, care s-a dovedit a fi un imprimeu pe organza.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Carolina Herrera prezinta colectia de primavara-vara 2012

    In colectia de primavara-vara 2012 semnata Carolina Herrera vom descoperi o eleganta cu care designer-ul ne-a obisnuit in creatiile sale.

  • Akris prezinta Colectia Resort 2013

    “Nu cred ca mai trebuie sa explic tema”, a declarat Albert Kriemler zambind, si intradevar influenta nautica este evidenta in colectia resort Akris din acest sezon, in special in imaginea Printului Albert I de Monaco navigand impreuna cu echipajul sau de-a lungul unei bluze de matase.

  • Balenciaga prezinta Colectia Resort 2013

    Nicolas Ghesquiere a descoperit recent faptul ca, Cristobal Balenciaga, a creat cateva costume pentru un spectacol de balet din 1930. Acest detaliu s-a dovedit a fi o adevarata revelatie care a inspirat partial colectia resort 2013: creatiile au “plutit” cu gratia hainelor “lichide” ale dansatoarelor surprinse in miscare.

  • Altuzarra prezinta Colectia Resort 2013

    In calitate de tanar designer, Joseph Altuzarra, nu-si permite sa priveasca colectia resort ca si o briza de aer proaspata intre prezentarile colectiilor obisnuite.

  • Belstaff prezinta Colectia Resort 2013

    Va mai aduceti aminte de perioada in care calatoriile erau pline de farmec? Daca nu ati fost suficient de norocoase sa fi navigat pe Nil pe o corabie sau sa fi sorbit cocktail-uri pe Orient Express la inceputul anilor 1930, atunci probabil ca nu.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii