Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Carven prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Miercuri, 09 Mai 2012
Carven prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Tanarul designer Guillaume Henry a revitalizat casa de moda Carven prin colectia de toamna-iarna 2012/2013, aducand in prim plan aerul chic parizian.

Prin noua colectie, Henry a reusit sa readuca in atentia publicului si a revistelor de moda brand-ul Carven, dupa ce ani de zile creatiile casei de moda nu au atras atentia.

Datorita atitudinii relaxate si tineresti ce se poate regasi in colectia de toamna-iarna, designer-ul nu doar ca a readus Carven pe linia de plutire, ci si-a transformat creatiile intr-un must have pentru cei mai puternici editori de moda.

Majoritatea lungimilor sunt mini, designer-ul dorind sa evidentieze picioarele fashionistelor care ii poarta minunatele creatii.

Materialele utilizate de catre tanarul Guillaume au constat in lana, catifea, matase, chiffon, piele si blana de vulpe.

Gama cromatica este una fresh, ce aduce sezonului urmator veselia tinereasca ce l-a inspirat pe designer in realizarea colectiei. Regasim nuante de albastru deschis, cobalt, rosu, mustar, caramiziu, somon si bej.

La capitolul "accesorii de toamna" casa de moda recomanda pantofii cu tocuri inalte si platforme groase. Daca tot vorbeam de evidentierea piciorului...

Te invit sa arunci o privire asupra galeriei ce include minunatele creatii Carven din colectia de toamna-iarna 2012/2013 pentru a te pune la curent cu tendintele sezonului urmator.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii