Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ce este in trend in primavara 2007?

Miercuri, 21 Martie 2007

Ce este in trend in primavara 2007?Doriti sa fiti sic si intotdeauna rafinata si eleganta, dar nu stiti exact ceea ce se poarta? Noi am intrebat specialistii in moda, pentru ca tu sa fii mereu in tendinte si sa arati de fiecare data exceptional. In primavara aceasta, toate femeile vor fi incantate, deoarece in tendinte se poarta exact ceea ce vrei si te caracterizeaza. Probabil ca multe dintre voi, ramaneti putin uimite, dar important este faptul ca toata lumea va fi fericita. Atat femeile care vor fi imbracate rafinat si cochet, dar si barbatii care le vor admira...

 

 

 

Ce este in trend in primavara 2007?Se poarta rochite vaporoase, cu decolteuri generoase, care sa puna in evidenta talia prin curele si cordoane. Feminitatea revine in forta, iar gingasia si puritatea sunt puse in valoare. In acelasi timp se vor purta si tinute lejere, comode si totodata extrem de sexy. In trend au ramas topurile cu volane, pentru persoanele care sunt energice si optimiste. In materie de lungimi, se poarta foarte mult asimetriile, lungimile medii, dar si mini pentru femeile indraznete. Hainele au diferite imprimeuri si geometrii evidentiind decolteurile si genunchii. Cele mai apreciate decupaje sunt cele in forma de V la umeri sau in forma de A, deasupra genunchilor. La moda sunt toate lungimile. Astfel, fiecare femeie va putea alege exact ceea ce i se potriveste si o scoate din anonimat.

 

Ce este in trend in primavara 2007?Culorile sezonului sunt alb, negru, rosu, violet, verde, dar si roz pal. Dungile se regasesc pe absolut toate tinutele, fie pe rochite, fuste si sacouri. In primavara aceasta formele trupului sunt puse in valoare, prin corsete, volane, bustiere si curele. Romantismul este pus in evidenta prin nuante "dulci" de roz, alb si rosu. Imprimeurile florale de asemenea sunt la moda si bulinele. Materialele care se poarta foarte mult sunt cele din bumbac, din tul sau tifon. Paietele si strasurile sunt in trend si se regasesc pe rochitele vaporoase, dar si pe sacourile purtate seara. Evitati materialele lucioase si strasurile ziua, la birou. Ele sunt doar pentru seara sau pentru o plimbare in oras.

Pantofii la moda sunt balerinii, dar si cei cu toc mediu. Iar culorile sunt diverse-de la roz, alb, verde, cat si negru si violet. Insa toti au cate ceva, floricele, modele geometrice, strasuri. Orice ati alege veti fi la moda! Aveti incredere in optiunile dumneavoastra si cu siguranta nu veti da gres. Veti fi remarcata in orice imprejurare v-ati afla, iar imaginea

Te-ar putea interesa:
  • Trend-ul iernii 2007

    Zilnic urmarim prezentari de moda care ne sfatuiesc asupra nuantelor, texturilor si croielilor care se poarta in fiecare sezon. Reusite sau nu, creatiile vestimentare ale designerilor din intreaga lume se bat in obtinerea unui loc fruntas in preferintele publicului si criticilor.

  • Trend in toamna 2007 - pantofii!

    Nou! In aceasta toamna se poarta foarte mult purpuriul sau violetul, atat in materie de imbracaminte, cat si de incaltaminte. Cu alte cuvinte, purtati violet, violet si iar violet...

  • Trend in toamna 2007 - jachetele!

    Ati venit din concediu si ati observat ca afara s-a schimbat putin vremea...Frunzele copacilor s-au ingalbenit, iar vantul si ploaia au intrat deja in calendarul zilnic...Vreti sa fiti mereu sic si intotdeauna cochete si elegante?

  • Trend in toamna 2007 - fusta

    Indiferent daca iti place sa fii eleganta sau pur si simplu, sa fii sexy si atragatoare, fusta evidentiaza cel mai bine feminitatea...Chiar daca este dreapta sau clos, fusta a revenit in trend anul acesta.

  • Trend in toamna 2007 - pantalonii!

    Esti adepta pantalonilor...dar nu stii care sunt tendintele din toamna lui 2007? Oricum ar fi ei, lungi, scurti, mulati sau bufanti ii porti in cea mai mare parte din zi, ca fiind o piesa de baza in garderoba ta. 

Mesaje (3) »
...
scris de emogirl, April 29, 2008

imi aduke aminte d mamaie... :P

...
scris de alabina, July 01, 2008

prima nu prea se potriveste dar restu sunt dragute,vaporoase

...
scris de deea@nico, October 20, 2008

MIE IMI PLAC TOATE,SUNT TREND

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii